/media/9104/smukoptog2022fotoboll-6894.jpg
Foto: Anders Boll

SmukOptoget udsat til 2023

Vi havde glædet os helt vildt til at præsentere et enormt, samlet kunstværk i form af SmukOptoget torsdag den 4. kl. 10.

Af: Randi Rehmeier
3. august 2022

Ingen har forsøgt sig med et tilsvarende projekt før i Danmark, og et optog i bevægelse i de dimensioner – 9 meter høje figurer med mere – det er meget komplekst. Desværre er der i sidste øjeblik opstået et problem med teknikaliteter i lovgivningen. Det betyder, at vi er nødt til at udsætte SmukOptoget til Smukfest 2023.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi har haft alle tilladelser i orden fra alle relevante myndigheder og i øvrigt et godt samarbejde i hele processen. Vi er så ærgerlige over, at vi ikke kan gennemføre optoget sammen med publikum i morgen, men vi kan glæde os til 2023.

"Det er bare en skam, og vi er kede af, at det ikke lykkes at afvikle det her fantastiske optog i år. Processen har varet i årevis, og vi havde virkelig glædet os til at gå ruten sammen med publikum. Men SmukOptoget var én af mange finurligheder, og det bliver en fantastisk uge – festen fortsætter," siger talsmand Søren Eskildsen.

Se kontaktoplysninger