/media/8228/4t6a2291-header.jpg

Status fra Småfest: Det allerbedste ifølge gæsterne

Hvad er toppen af kransekagen her på Småfest? Vi tog en runde med mikrofonen på festivalpladsen for at tage temperaturen hos vores kære gæster.

Af: Katrine Brix
7. august 2021

Emmet og Jonas fra Skanderborg/Billund

Hvor mange gange har I været på Smukfest?

- I 15 år eller deromkring. Vi plejer at ligge i campingvogn med fem gamle studiekammerater. I dag er det bare os to. Det var faktisk meget spontant, Emmet er liiiige landet fra Rhodos. Og jeg selv kommer fra en julefrokost i Sønderjylland.

Hvad har trukket jer til Småfesten?

- Altså vodka-juicen... Haha ej, stemningen står højt på listen og så vil vi gerne høre Folkeklubben fra forreste række. 

Hvad har været det fedeste indtil videre?

- Nu er vi jo stort set lige kommet, men umiddelbart er det en sindssygt hyggelig og overskuelig plads med en masse fine detaljer, som eksempelvis lyskæderne og ja, hele indgangsområdet var en fornøjelse at træde ind i. Det dufter rigtig meget af Smukfest det hele. 

Jan, Inge og Claus fra Sjælland

Hvad er det bedste ved Småfest?

- Det er vel egentlig, at vi har fået lov at komme. Vi føler os meget heldige, at vi fik fat i billetter. Der var ikke noget specielt, vi gik efter i forhold til musikken, vi ville bare have billet til en af dagene. Og nå ja, så var det virkelig dejligt, at det stoppede med at regne tidligere hehe... 

Er der noget, der har overrasket?

- Det passer meget godt med det, vi havde forestillet os. Der er jo ikke så mange mennesker, men stemningen er stadig rigtig god.

Er I klar til en ægte Smukfest næste år?

- Ja! Vi glæder os til næste år, det bliver dejligt. Vi plejer af være afsted med 4-6 andre, men det var desværre kun os der fik billetter i år, så vi skal tage revanche sammen næste år. 

Lone og veninderne fra Sjælland og Aarhus

Hvorfor ville I på Småfest? 

- Det var bedre end ingen Smukfest overhovedet. Vi savner antidagligdag og det at komme ud og opleve nogle ting. Og så selvfølgelig det gode selskab og den gode musik. 

Hvordan har jeres dag været so far? 

- Den har været fed! Det er selvfølgelig lidt øv med vejret. Men der er noget magisk ved, at alting bare er lige i nærheden. Det er meget nært og hyggeligt, og man kan tydeligt mærke, at dem der er her, det er dem, der virkelig gerne vil være her. Det kan vi virkelig godt lide, det er "kernen", der er her. 

 Hvad har det allerbedste været?

- Altså Clara var fed! Drew Sycamore er også et godt bud på det bedste. 

- Vi var her også i torsdags, og der var det bedste 90'er fest med hest. Vi har savnet at danse, og det fik vi lov til! 

 

 

Se kontaktoplysninger