/media/8232/kim_070821_aqua_1_header.jpg
Foto: Kim Daugaard

Tak! Tak! For filan da, tak!

Småfest er slut, og forude venter Smukfest for fuld skrue i 2022. Vi glæder os allerede til vi ses igen.

Af: Brian Mogensen
8. august 2021

Det er altid svært at skulle tage afsked, og i år er ingen undtagelse. Den sidste uges tid er fløjet forbi med lysets hast, og før vi vidste af det, blev vi færdige med Småfesterne.

Fra os bag festivalen, skal lyde et kæmpe tak, der kommer helt nede fra den del af hjertet, som banker allerhøjst, når vi går rundt herude og bare nyder al den kærlighed, som I alle sammen tager med jer i skoven.

Det kommer fra os alle. Fra dem der har serveret dine øl, dem der har tjekket dit coronapas, og dem der har sørget for, at Dizzy, Hugo, Sanne og alle de andre musikere har kunnet spille os alle sammen op fra slap endnu en gang.

Og det kommer fra Smukfests talsmand, Søren Eskildsen. For han er også blæst væk over den respons, vi har fået, fordi vi valgte at gøre noget og skabe noget, indenfor de rammer, vi fik at arbejde med.

”Småfest er gået fuldstændigt fantastisk. Over al forventning. Det var jo med sommerfugle i maven, at vi lavede det her arrangement. For hvordan skulle det hele gå? Men da billetterne blev revet væk, så var det helt fantastisk at se, at folk ville det,” fortæller han.

For det ville I. Det står klart, og det er den bedste tak, I kan give os.

”Tak fordi I tror på os. Tak fordi I vil være med til at vise, at det her er vigtigt. Vi savner vores gæster på den helt store skala. Alle sammen. Og den energi vi har fået, den kommer vi til at leve højt og længe på.”

Nu skal vi lige have vasket støvet ud af håret, og banket mudderet af Woden-støvlerne, og så går vi i gang med at planlægge 2022, fortæller Søren.

”Glæd jer for sindssygt. Det gør vi.”

Vi har lavet et fotoalbum med et lille udpluk af de bedste minder fra Småfest. Se dem her ❤️

Se kontaktoplysninger