/media/2143/16470_.jpg

Tilmeldingen til Smukbold 2018 er åben!

Igen i år afholder vi Smukbold til fordel for Smukfonden. Den mageløse (og meget publikumsvenlige) turnering er nu åben for tilmeldinger.

Af: Michael Vahl
9. maj 2018

Smukbold er klassisk beachhåndbold, men selvfølgelig med et smukt twist. Man får ikke bare point for at score flest mål, men også for at være det smukkeste hold… Det gælder derfor også om at have kreativiteten i orden, når der skal findes spilleruniformer til holdet. Der er kun plads til 24 hold á 6 personer i Smukboldsturneringen - og de besættes efter først-til-mølle princippet.

Smukbold byder på masser af fest og ballade undervejs. Og flotte rejsepræmier til vinderholdet, der (udover en magisk rejse til Kap Verde) også får en showkamp mod et stærkt kendishold - sammensat af Danmarks største håndboldspiller gennem tiden, Lars Christiansen. I 2017 fik Lars Christiansen selskab af Natasja Crone, Michael Maze, Carsten Bang, Ruben Søltoft, Malene Qvist, Chris Christoffersen, Brian Lykke, Sofie Kruuse, RIkke Nielsen, Rasmus Tantholdt, Henrik Svaneskjær og Morten Ankerdal. 

Til nummer 2, 3 og 4 i turneringen er der store præmier – og til alle tilmeldte hold er der en goodiebag til en værdi af mindst 1000 kr., med gaver fra arrangørerne. I alt er der præmier for mere end 80.000 kr. i Smukboldsturneringen 2018.

Der er kun plads til 24 hold i turneringen – og disse findes efter først-til-mølle princippet, så vær hurtig ved tasterne og få dit hold tilmeldt her.

Smukbold handler om at ha’ det super sjovt og samtidig være med til at støtte Smukfondens arbejde. Smukfonden er Smukfests centrale godtgørende projekt. Smukfonden støtter initiativer og projekter, der arbejder for at afhjælpe ensomhed og udsathed i Danmark. 

Læs meget mere om Smukbold her.

Partnere i Smukbold er: Hummel, Idrætshøjskolen Aarhus, Apollo Rejser, Royal Unibrew og Smukfest. 

Se kontaktoplysninger