/media/7346/videokonkurrence.png

Videokonkurrence – er du vores næste aftermovie-maker?

Ka’ do video? Vi søger lige nu videotalenter, der har lyst til at give deres bud på årets aftermovie.

Af: Michael Vahl
9. marts 2020

OPDATERING: På grund af overvældende interesse lukker vi for tilmeldinger til konkurrencen d. 11. marts kl. 12. Hvis du ønsker at deltage, så tilmeld dig inden - læs mere herunder:

Hvert år får Smukfest produceret koloenorme mængder videomateriale fra festivalen. Det kan være guides til dagene, recaps, liveudsendelser eller noget helt fjerde. Noget af det vigtigste i vores lille farvefjernsyns-verden er vores aftermovies – et visuelt sammensurium af alt, hvad der skete på festivalen klippet ned til ganske få minutter. På Smukfest plejer vi at have et par stykker af dem - og lige nu leder vi efter de helt rigtige folk til at producere de videoer.

Vi ryster i år posen lidt og åbner op for tilmeldinger fra revl og krat til en decideret videokonkurrence. Ved tilmelding får du fingrene i en ordentlig mundfuld råmateriale fra årets festival. Ud fra materialet laver du dit eget bud på en aftermovie på 60 sekunder. Dem, der præsenterer den bedste film, vinder udbuddet som officiel leverandør på årets aftermovie – og desuden 2 partoutbilletter, et Hotelt samt gavekort til mad og drikke under festivalen på 4.000 kr. 

  1. Tilmeld dit hold ved at skrive til michael@smukfest.dk
  2. Du får herefter tilsendt råmateriale
  3. Du har nu ind til 15. april til at producere dit bud på en 60-sekunders aftermovie
  4. Det hold, der har lavet den bedste aftermovie, vinder udbuddet som aftermovie-leverandør for festivalen i 2020.
  5. Vinderen får desuden 2 partoutbilletter, et Hotelt samt gavekort til mad og drikke under festivalen på 4.000 kr.  

Hvis I har læst med så langt, så kender I nok alle den helt klassiske festival-aftermovie: Kapow, tjubang, konfetti, champagne, slut. Det er lige præcis det, vi ikke leder efter – vi søger efter nogle, der kan skabe en fortælling. Skabe den eventyrlige historie, der går i detaljen og viser sider af skoven, vi ikke har set før. Er det dig – eller dit hold? Så meld dig endelig til!

Betingelser:
For konkurrencen gælder vores normale konkurrencebetingelser. Desuden gælder det, at alt videomateriale der bruges til konkurrencen er ophavsbeskyttet af Smukfest og ikke må bruges til egen portefølje medmindre andet aftales med Smukfest.  

Se kontaktoplysninger