/media/7332/img_0572.jpg

Vær med til at gøre Smukfest grønnere!

Er du studerende og klar på at gøre en forskel for miljø- og klimaindsatsen på Smukfest 2020 med andre unge? Så er det måske dig, vi leder efter...

24. februar 2020

Smukfest er antidagligdag og skal være et frirum og et fællesskab, men det behøver ikke at stå i kontrast til at rydde op efter sig selv - og når festen er slut at tage sit campingudstyr med sig hjem. Målsætningen er, at alle gæster i 2029 rydder op efter sig selv og efterlader campingområderne i smuk stil.

Med udgangspunkt i den målsætning, er der indgået et samarbejde med VIA University College, Skanderborg Kommune, affaldsselskabet Renosyd og konsulentvirksomheden Resonans om at sætte fokus på affaldsadfærd blandt festivaldeltagerne på Smukfest 2020 på KærligHeden.

Vi har brug for dig 

Projektet er baseret på en ung-til-ung-tilgang, hvor studerende er med til at få andre unge til at blive ambassadører i forhold til miljø- og klimaindsatsen. Det er her, du kommer ind i billedet!

Som deltager i projektet vil du få læring i praksis om motivation og adfærdsændringer med afsæt i teori om bl.a. innovation, designtænkning og nudging. Du vil deroveni få erfaringer med at udføre events og motivationsdialoger, og så får du naturligvis et partoutarmbånd til Smukfest 2020, så du også får mulighed for at nyde al den gode musik!

Indsatsen sker både før og under festivalen. Tjek aktivitetsplanen ud her 👇🏼

Forventningerne til dig er:

  • At du deltager i alle workshops og mindre forberedelsesopgaver forud for workshopsene.
  • At du sammen med et lille team af andre deltagere forbereder og udfører én aktivitet i april 2020 målrettet unge festivaldeltagere i Skanderborg/Odder.
  • At du deltager i indsatsen på KærligHeden på Smukfest og i tidsrummet ml. kl. 10-15 udvalgte dage (24 timer samlet set i løbet af festivalen).

Det samlede tidsforbrug vil være deltagelse i alle workshops, udførelse af én aktivitet i april 2020 og deltagelse på Smukfest 2020.

Kom med: Frist 2. marts 2020

Send en mail til Louise Griberg Spaabæk fra VIA University College på grib@via.dk hurtigst muligt (senest 2. marts 2020). Skriv 10-15 linjer om dig selv - og hvorfor netop du skal være med. Måske har du erfaring med bæredygtighed via dit studie. Måske brænder du for at gøre en forskel for miljøet. Måske er du garvet festivalgænger med rygsækken fuld af gode idéer.

Du bedes også skrive dit fulde navn, adresse, e-mail og mobilnummer.
Skriv desuden hvad og hvor, du studerer.

Se kontaktoplysninger