/media/7494/stemning_holst_camping_ska-l_mikkel-madsen-7.jpg

Walthers Hjemmefest 2020

Årets fest kommer til at foregå hjemme i år – vi forsyner dig med et officielt program og #Hjemmefest-community.

11. juni 2020

I dag åbnede vi salget af den officielle Walthers Hjemmefest-pakke på Smukshop.dk - og de blev revet væk på få timer. Pakken til 12 personer rummer masser af unikums kun for fans og ingredienser til den go'e erstatnings-Smukfest. Gik du forgæves, så fortvivl ikke - der bliver #Hjemmefest alligevel.

2020 er vendt på hovedet, til gengæld kan vi nu søge inspiration – efter 40 år glæder vi os meget til at se, hvilke Smukfest'er I banker op derhjemme! Om det foregår i sommerhuset, parken, på tagterrassen eller i kollektivets fællesstue, så skal det nok blive en glimrende fest hjemme hos lige præcis dig i uge 32. 

#Hjemmefest-pakkerne håndplukkes og pakkes med kærlighed af festivalens frivillige, og vi sørger for, at du har den umiddelbart inden uge 32. Der medfølger et onlinecommunity af hjemmefestere, hvor vi streamer ting og sager, laver konkurrencer og i det hele taget så meget festivalstemning, som vi nu kan på distancen. Alle er velkomne her, og det bliver smadder hyggeligt og fyldt med overraskelser - ligesom vi kender det fra skoven.

Se kontaktoplysninger