/media/7868/1560x1050_wodenxsmukfest_hero-kopi.png

WODEN x Smukfest - fra festivalarmbånd til skosåler

Vores partout-armbånd fra den aflyste Smukfest 2020 har fået nyt liv i et samarbejde med det aarhusianske skobrand WODEN. Det er startskuddet til et helt nyt, fedt og kreativt legekammeratskab, som vi er så pivstolte af!

Af: Signe Burchardt
22. juni 2021

”Hos Smukfest ønskede vi at genanvende vores armbånd fra Smukfest 2020, så de ikke gik til spilde, og sammen med WODEN har vi fundet en helt særlig måde gøre lige netop dette ved at lade armbåndene indgå i sålerne på skoene. Samarbejdet har skabt en helt unik kollektion af sko, hvor to sko ikke er ens. Det synes vi er en spændende måde at bruge vores armbånd på. Udover den unikke kollektion, sætter vores legekammeratskab med WODEN også fokus på vores ønske om at genanvende alt, hvad der er muligt af festivalens materialer - og er på den måde med til, at gøre alt smukt igen,” fortæller Allan Baunsgaard, der er Partnerskabsansvarlig hos Smukfest

WODEN x Smukfest

WODEN x Smukfest er en hyldest til den festivalstemning, som så mange savner og fortsat glæder sig til, og så er det samtidig en fantastisk mulighed for få noget smukt ud af aflysningen sidste år. Ved at genanvende nogle af de ubrugte armbånd i sålerne, skal hvert skridt man tager i én af de tre unikke WODEN x Smukfest sko, både billedligt og bogstaveligt, minde os om, at alt bliver smukt igen – også mange af de gamle 2020 armbånd, der efter aflysningen lå og kedede sig gevaldigt i en dyb skuffe. Altså lige indtil vi satte os ned med WODEN!

De unikke festivalsko kan købes nu på smukshop.dk

Kig forbi woden.dk/smukigen og find flere fede facts om samarbejdet og WODEN x Smukfest kollektionen. 

Se kontaktoplysninger