/media/3734/partout_udsolgt.png

Partout 2018 udsolgt!

Det er så overvældende med den opmærksomhed og tillid I har vist os, kære Smuklinge!

13. december 2017

For andet år i træk, kan Smukfest melde udsolgt af partoutbilletter samme dag, de blev sat i salg. Sidste år tog det lige under fem timer – i dag var partoutbilletterne væk på omkring halvanden time! Formand og talsmand for festivalklubben, Poul Martin Bonde, siger i den anledning:

”Interessen har været aldeles overvældende – og der er stor glæde her på festivalen over, at vi igen kan melde udsolgt af partoutbilletter samme dag vi sætter dem i salg. Herfra en kæmpe tak til vores publikum for på den måde at vise deres interesse for Smukfest – og jeg kan love, at vi til gengæld vil gøre alt for at lave den bedste festival, vi overhovedet kan, når det bliver august 2018”

Poul Martin Bonde opfordrer desuden alle, der ikke fik billet til at skrive sig på ventelisten og til ikke at søge billetter igennem tvivlsomme kanaler, men kun at handle via festivalens system, der både sikrer, at billetterne er reelle, og at de ikke kan sælges til overpris:

”Sidste år fik mange en billet via ventelisten. Så anbefalingen er helt klart, at man skriver sig på her – og at man kun handler billetter igennem vores system, der sikrer, at billetten er som den skal være og som giver en sikker overdragelse.”

Du kan læse meget mere om både venteliste og videresalg på siden her

Se kontaktoplysninger