/media/2849/udsolgt.jpg

Partoutbilletter er udsolgt til Smukfest 2017

Billetterne til Smukfest 16 var væk på omkring 50 dage – i år tog det kun en enkelt!

1. december 2016

- Det er fuldstændigt overvældende. At kunne sælge alle vores partoutbilletter på den allerførste dag og uden at have præsenteret ét eneste navn – det er jo sådan noget man kun kan drømme om, siger Claus Visbye, formand for Skanderborg Festivalklub. –Vi er utrolig glade og ydmyge over for den tillid publikum viser os på denne måde. Det vil få alle os der laver festivalen, til at gøre alt hvad vi kan, for at give vores  gæster den bedste Smukfest vi overhovedet kan lave, når det engang bliver august 2017.

- På de tilbagemeldinger vi har fået fra vores gæster, kan vi se at Smukfest 2016 gav dem en rigtig god oplevelse. 
Mon ikke det har noget at gøre med, at vi nu sælger vores partoutbilletter på rekordtid. Det er en helt fantastisk oplevelse og vi er enormt glade på Smukfest her i dag, siger Claus Visbye.

At melde udsolgt efter bare en enkelt dag, er vist rekord i nyere dansk festivalhistorie. Billetterne til Smukfest 16 var væk på omkring 50 dage – i år tog det kun en enkelt! Smukfest præsenterer størstedelen af sit program den 1. februar – og den 8. februar starter salget af endagsbilletter til Smukfest 2017. Salget af festivalens mange boformer starter den 14. december.

VENTELISTE & SIKKERT VIDERESALG AF BILLETTER

Skulle man ikke have nået at købe partoutbillet – så opfordrer vi folk til at skrive sig på ventelisten på smukshop.dk. Og er der nogen der skulle have købt for mange partoutbilletter i dag, skal man bare gemme dem – og så vil det være muligt at lave et sikkert og smukt salg af dem i starten af det nye år, hvor vi åbner en platform til videresalg af billetter, bl.a. til gæster på vores venteliste.

Se kontaktoplysninger