/media/3264/header_pigme.jpg

Pig Me på auktion nu

Er du lidt af et luksusdyr, også på festival? Så er det nu, du skal sikre dig din boform på Lauritz.com. Der er hammerslag 18. april, og salget går ubeskåret til Madskolerne.

7. april 2017

Det er med hele griseriet, Danish Crown igen slår stalddøren op til Friland-Danmarks Smukkeste Svinesti på Smukfest 2017. Der er ikke sparet på luksus, så dagen starter godt ud med en brunch på første klasse i Meat’In Place.

Med en frilandshytte i Friland-Danmarks smukkeste svinesti på Smukfest får du musikken, festivalpladsen og festivalgæsterne indenfor kort afstand. Du kan byde på hytterne på Lauritz.com fra 7. til 18. april – lige her >


Børns maddannelse– og glæde
Hele beløbet (hammerslag, gebyr og salærer) går ubeskåret til Madskolerne. Lauritz.com donerer således både køber- og sælgersalær. Madskoler arbejder for at fremme børns sundhed, maddannelse og madglæde. Madskolerne giver børn i alderen 8-12 år en sjov, lærerig og aktiverende sommerferieuge med fokus på mad, madlavning og sundhed og de er drevet af frivillige. Bag Madskolerne står ca. 700 fantastiske frivillige instruktører, som alle bruger en hel uge af deres ferie på at give børn i hele landet en madoplevelse for livet.

Madskolerne arrangeres af børne- og ungdomsorganisationen 4H i et samarbejde med Landbrug & Fødevarer. Danish Crown er Guldsponsor på Madskolerne og støtter desuden arbejdet via salg af frilandshytterne samt fødevaresponsorater. 

Frilandshytterne
De velfærds-modificerede og specialindrettede frilandsgrisehytter er udstyret med bløde dyner på bløde madrasser. Hytterne er indrettet til to og har lampe samt strøm til mobiltelefonen eller føntørreren. Endelig kan alle hytter naturligvis aflåses, så dine ejendele er i sikkerhed, når du forlader hytten. Desuden er der masser af forkælelse og delikate overraskelser fra de mange frivillige, som sikrer, at dagene bliver en oplevelse ud over det sædvanlige.

Læs mere om Pig Me og de andre Smukfest-boformer her >

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?