/media/3400/header_udsigten.jpg

Program for snakkescenen

Så er vi endelig klar med programmet for den helt nye scene UDSIGTEN – hvor der i den grad skal snakkes igennem i løbet af Smukfest!

23. juni 2017

Det er første år vi prøver med en ren talk-scene – og vi har forsøgt at lave et program der er nogenlunde lige så vidtrækkende og mangfoldigt som skovfesten i øvrigt. Mere end 20 forskellige talks vil du kunne opleve på Udsigten fra onsdag til og med lørdag.

Vi satser på lutter højdepunkter – og er f.eks. svært nysgerrige efter hvad der gemmer sig bag overskrifter som ”Tro, Håb og 300 km i timen” (med racer-esset Tom Kristensen og tidl. Aarhus biskop Kjeld Holm), ”Next Stop Mars” (med Moesgaards finest Jeanette Varberg), ”Glæd Dig”(med Tor Nørretranders) og ”Sex, Druk og Rapmusik” (med Niarn og Pattesutter).

Du kan også møde både Anders & Anders (der laver deres podcast live), Chili Klaus (der laver en Last Man Standing-smagning!) og Søren Rasted der, sammen med gode venner, giver smagsprøve påDen Grå Side. Værter og moderatorer på Udsigten er bl.a. Thomas Skov, Nick Horup, Ane Cortzen og Brian Mørk. 

Se hele Udsigtens omfattende program her >

Se kontaktoplysninger