/media/3510/flemming_ege_det_smuk16-1-of-1-2.jpg

Simon Kvamm er overtalt

Når Simon Kvamm torsdag optræder på Smukfest, bliver det med gulv i teltet og siddeplads til de hurtigste gæster.

9. august 2017

Det var ikke helt let at overtale Simon Kvamm til at spille på Smukfest her i 2017. Egentlig ville han slet ikke spille på nogen festivaler, da han følte, at hans live setup passede langt bedre til de indendørs koncertsteder, han med kæmpesucces havde været forbi på sin lange Vandmand-tur. Men nu er vi jo ikke kendt for at give op så let på Smukfest – så vi forsøgte at lokke Simon på forskellig vis:

Smukfest: Men hvad nu hvis vi stiller tusind stole op og lægger gulv i teltet. Så vil det da næsten være som at optræde indendørs?

Simon: Nej tak – jeg tror hellere, jeg vil springe over, jeg skal først og fremmest på Smukfest for at høre Peter Sommer…

Smukfest: Nå, men hvis vi så også lover, at sætte dig på programmet, sådan så du og publikum kan nå Peter Sommers koncert?

Simon: Nej, altså jeg tror bare, at jeg nøjes med at være gæst i år…

Smukfest: Ah Simon – hvad nu hvis vi så også giver 25.000 kr. oveni til Musikstarter, så endnu flere unge kan komme på en af jeres camps i efteråret?

Simon: Nu er I tarvelige Smukfest. Det kan jeg jo ikke sige nej til… Men det bliver så i teltet, med indlagt gulv og stole til de første tusind, der dukker op  og garanti for at både mig og publikum kan nå over og høre Peter Sommer med en kold øl i hånden!

Smukfest: Aftale!                                                                       

Og derfor kan du opleve Simon Kvamm i P3 Teltet torsdag den 10. august kl. 14.30. Det bliver med sange fra Vandmand-showet. Der er gulv i teltet og stole sat op til de første små tusind gæster – og koncerten vil være færdig i god tid, før Peter Sommer & Tiggerne indtager Bøgescenerne kl. 16.30.

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?