/media/3754/menneskeligheden_header.png

Sommerens festivalbolig

Smukfest-lejrene begynder at røre på sig, og planlægningen af den kommende festivalsommer kan begynde. 16. januar kan du sikre dig en boform.

15. januar 2018

For mange handler en tur på Smukfest om meget mere end at danse rundt i barkflis foran Bøgescenen. Det handler også i høj om festivalboligen, om lejren og camplivet. Prioriteringerne i forhold til den slags er vidt forskellige blandt Smuklinge, men det er der også plads til på Danmarks Smukkeste Festival.

Du kan medbringe dit eget telt og slå det op på et af de fem campingområder beregnet til det. Du kan købe et af vores Hotelte – det slår vi op for dig, og så skal du blot medbringe dig selv og dit gode humør! Du kan købe en billet til din campingvogn og tage den med. Du kan bo i festivalkollektiv og sove i køjeseng side om side med 40 andre på Menneskeligheden. Eller du kan være heldig at få fat i en af vores seks andre sjove og anderledes boformer

Der findes i alt 11 forskellige campingområder på Smukfest – og ikke to er ens. Vi har lavet en form for guide til hvert område, som måske kan hjælpe dig med at blive klogere på, hvilket område der passer til lige netop dig og den festivaloplevelse, du kunne tænke dig.

Fra i morgen, tirsdag den 16. januar 2018, kan du købe billet til de forskellige boformer. Det går løs kl. 10.00 på Smukshoppen

En lille status på boformssalget: Mange Smuklinge sad klar ved tasterne fra kl. 10, og de populære boformer CanSleep, Pig Me, hummelHouse og Tenthouse blev hurtigt puttet i kurven og er nu udsolgt. Det samme er Tipi, Campingvognsbilletter og Hotelte på områderne Sølund Midt, Sølund Øvre, Stadion og Skanderborghus.

Du kan i skrivende stund stadig sikre dig følgende boformer:

Se kontaktoplysninger