/media/2754/app_cashless_worre.jpg

Udbetaling af ubrugte lommepenge

Cirka 70% af alle betalinger på Smukfest i år foregik via Cashless-systemet. Var du én af de Smuklinger, der betalte med armbåndet, er her lidt info til dig.

14. august 2017

AUTOMATISK UDBETALING
Da du satte penge ind, kunne du tilvælge automatisk udbetaling. De ubrugte lommepenge vil så komme automatisk tilbage til din almindelige bankkonto. Vi laver overførslen den 18. august, og det kan tage op til fem bankdage, før pengene er på din almindelige hverdagskonto igen. Det er ikke muligt at se, om du har tilmeldt dig automatisk optankning – vi kan heller ikke oplyse dig om det. Har du endnu ikke modtaget dine penge den 25. august, så kontakt cashless@smukmail.dk.


MANUEL UDBETALING
Hvis du IKKE tilmeldte dig automatisk tilbageførsel, kan du selvfølgelig gøre det manuelt. Det gælder også hvis du ikke kan huske om du har gjort det!

Vi åbner for manuel udbetaling den 22. august. Til den tid vil der komme en opdatering af Cashlessappen og webportalen. Du skal opdatere, og så vil en knap vil komme til syne, og du kan herefter anmode om tilbagebetaling. Der kan gå op til 8 bankdage før pengene kan ses på din konto. Vi kan desværre ikke se hvor langt de er, eller skubbe på din bank. 

Bemærk gebyret på 5 kr. for tilbageførsel.


PENGE, DER IKKE TILBAGEFØRES
Efter 1. januar 2018 vil der blive trukket et månedligt gebyr på 25 kr. fra Cashless-konti, hvor der stadig står penge. Det er ikke noget vi gør af grådighed, men Smukfest er ikke en bank og må derfor ikke "holde" på gæsternes penge efter festivalen, derfor gebyret.

Skulle der stadig stå penge på en gæsts Cashless-konto, når vi kommer til den 20. august 2018 – altså efter 12 måneder – vil pengene blive doneret til Smukfonden.

Se kontaktoplysninger