/media/2865/boformer-udsolgt.png

Udsolgt af boformer på en time

Lidt over en time tog det... Vi håber, du kom igennem køen og fik den boform, du drømte om - og ellers har vi nye, lækre områder klar til dig, der medbringer eget telt.

15. december 2016

Camping har alle dage været en stor del af den antidagligdag man oplever på Smukfest i uge 32 - og i dag havde man mulighed for at tilkøbe en boform på festivalen. Vores gæster har for anden gang på under en måned givet os en helt enorm tillidserklæring og købt alle vores tilgængelige boformer på kun en time. Én time blev der sagt! 

Men ingen grund til panik. Hvis ikke du fik fat i en boform, så er der rig mulighed for at medbringe sit eget telt. I år har vi endda blandet kortene ekstra godt og lavet helt nye campingområder - RoligHeden og Skovlunden, hvor du begge steder har mulighed for at medbringe eget telt. Du kan læse meget mere om de nye campingområder her.

Du kan selvfølgelig stadig medbringe eget telt på FØLA og KærligHeden. Alle de campingområder er alt, hvad du kender fra tidligere Smukfestivitas. Læs meget mere om dem her. 

Se kontaktoplysninger