/media/1136/header_boege.jpg

Om Smukfest

55.000 daglige gæster, 14.000 medhjælpere og en festivalby på størrelse med Fredericia. Efter 40 år er Smukfest efterhånden en ret stor maskine. Kom meget tættere på Danmarks 2. største festival her

Foreningen bag Smukfest 

Bag ved Smukfest står Skanderborg Festivalklub, som ligesom festivalen selv har 40 år på bagen. Festivalklubben er en non-profit organisation med en ambition om at skabe det vi kalder Overskudsenergi til velgørende arbejde, kulturelle aktiviteter og almennyttige formål. Er du nysgerrig på SMUKhistorien bag Skanderborg festivalklub, tal og fakta, de grunlæggende kerneværdier osv? Hop ind forbi hjemmesiden her.

Organisationen 

Hvad bare fem unge mænd startede sammen i 1980 har nu vokset sig til et festivalkontor, hvor der i dag er omkring 35 ansatte i en dejlig broget blanding, som året rundt arbejder på at skabe en fed festival. Dertil er der omkring 15.000 medlemmer af Skanderborg Festivalklub, hvoraf de omkring 14.000 er aktive medhjælpere. Læs mere om bestyrelsen, direktionen og Skanderborg Festivalklub som arbejdsplads her.

Hvad vi ellers går og laver... 

Festivalklubben er en nuanceret størrelse, der råder over en god portion aktiviteter og initiativer - blandt andet Smukfonden, Smuk Event, Event Safety og den såkaldte Overskudsenergi, som omfavner festivalens bære- og væredygtighed. 

Festivalen har desuden skabt Walthers Musikcafé - et spillested, som har til formål at hylde anti-dagligdagen og give nye musikalske talenter mulighed for at vokse og dele musikglæden.

Vil du vide mere?

Læs meget mere om foreningen bag festivalen, og alle de aktiviteter de jonglerer med her:

 

Se kontaktoplysninger