/media/3661/tth_smukfest_under_koncert_boegescenen_loer_burhan_g_2017_jvoi5p7j6n-1.jpg

Om Smukfest

Mere end en fest

Smukfest handler om at være fælles om at skabe og nyde en fantastisk fest hvert år i august. Sammen skaber vi en unik Overskudsenergi - der både er hjertet i festen og som efterfølgende giver Smukfest mulighed for at støtte en række hjertesager, som du kan læse om her

Festivalen er drevet af fællesskab, og alt overskud – både menneskeligt og økonomisk – skal med tiden og på forskellig vis give tilbage til fællesskabet. Det ér faktisk smukt.

Smukfest er non-profit. Eller, rettere: Vi vil gerne tjene penge, fordi overskuddet så kan gøre verden endnu smukkere. I alt støtter Skanderborg Festivalklub sociale og kulturelle formål med flere millioner kroner om året. En del af de midler er cool cash, men kan også være gratis lån af grej eller faciliteter, auktioner over festival-sager.

Bæredygtighed, både miljømæssigt, socialt og kulturelt, er helt centralt i festivalen og dens videre udvikling.

Har du lyst til at se, hvad det helt konkret er, vi mener, når vi snakker om bæredygtighed, overskudsenergi og hvilke ord, vi ellers slynger ud? Så har vi et helt frisklavet katalog, der viser alle de tiltag, der går ind under det, vi kalder overskudsenergi:

Se kontaktoplysninger