/media/1272/18920_-1.jpg

Legekammerater

Uden sjove legekammerater og samarbejdspartnere i det pulserende erhvervsliv ville Smukfest ikke være den multifacetterede fest, den er i dag. Her præsenterer vi med glæde og taknemmelighed de virksomheder, der i højeste grad bakker op om festivalen.

Det handler ikke om pengene. Masser af virksomheder henvender sig hvert år til Smukfest for at indlede et samarbejde, og de fleste får et pænt nej tak. Ikke fordi, vi ikke kan lide dem, men fordi det centrale er den gode idé. Vores samarbejde med virksomheder tilfører festivaloplevelsen værdi - og giver publikum en endnu federe festival, end de ellers ville have fået. Ikke bevidstløs reklame. Derfor har Smukfest ikke sponsorer, men innovative LEGEKAMMERATER og samarbejdspartnere. Hvis du har en god idé til et Legekammeratsskab, er du velkommen til at skrive til os på allan@smukfest.dk/media/6195/renosyd.jpg

Renosyd

Renosyd er et 40 år gammelt værdiselskab beliggende i Skanderborg. Renosyd og Smukfest har gennem årene haft en god dialog, der har gjort os alle klogere på, hvordan vi får rene fraktioner og dermed får genanvendt mest muligt. I samarbejde med Smukfest sætter Renosyd fokus på god affaldssortering, og at affald har værdi. Du kan møde Renosyd som presenter af Trash Art installation v. Lise Vestergaard, og så sættes der kræfter ind på Kærligheden med sloganet ”Smid det væk videre”.

Se kontaktoplysninger