/media/3985/header-til-generelt-brug-1-of-1-5.jpg

Alkoholfri guide

God musik, højt humør og skål i drinks med både nye og gamle bekendtskaber. Dét er nogle af ingredienserne i en vellykket festival. Men er du ikke til drinks lavet på gin, rom, vodka og hvad det ellers hedder alt sammen, så er du kommet til det rette sted! Vi har nemlig masser af alkoholfrie alternativer.

Smukfest er en festival for alle, og det skal være en fest, hvad enten man har lyst til alkohol eller ej. Det aller vigtigste er, at alle har en god oplevelse, og det gøres bedst ved at have et bredt udvalg. Derfor har vi tilføjet et par ekstra og lækre alhoholfrie alternativer til dig, der ikke drikker alkohol eller blot ønsker at begrænse sit indtag til liiiidt senere. 

På menukortet finder du blandt andet GinISH, en prisvindende alkoholfri gin lavet i Danmark på enebær, korianderfrø, chili og - som de selv siger - en hel masse kærlighed. Er man mere til en “lille en” i ordenes bogstavelige forstand, så er det også en mulighed. Du kan nemlig også vælge en låw-alkohol G&T med GinISH, og en 1/4 almindelig gin så din brandert ikke bliver fuldstændig negligeret, men målet blot udsættes en lille smule. Du finder din lækre lade-som-om-gin i Sigtbar, Cocktailklubben og B&W Bar 🥂

Af de lidt mere boblende udgaver præsentere vi Bon Voyage Sparkling Chardonnay, som er en lækker og frisk alkoholfri mousserende vin, som vil gøre sig godt til skaldyr og fisk eller som aperitiff.  Bon Voyage´s Sparkling Chardonnay har en fin lys gul farve med flotte grønne reflekser, bouqueten er intens og leder tankerne mod hvide blomster og citrusfrugter. Vinens smag er svag sød og harmonisk med en cremet, blød karakter. Du kan mæske dig i den lækre vin hos Sigtbar, Champagnebar og Vinoteket 🍾

Er du ikke liiige til drinks og mousserende vine, og vil du egentligt bare gerne have en dejlig, kold øl, så har vi selvfølgelig også den slags til dig. Du kan i nærmest alle barer købe dig en Heinekin 0,0 og hvis du leder lidt længere, kan du købe dig en Big Drop Pale Ale i Humlen og en Anarkist Hazy IPA i barene Humlen, Bar' Kurver, Woodstock, Hesten, Stubben og Bus'h Bar. 

SKÅL! Men på den rolige måde, ik 🧡

Se kontaktoplysninger