/media/3562/kda_smukfest_under_reportage_andet_-x-tra_keyword_mandatory-_soen_andet_-x-tra_keyword_mandatory-_2017_pf7gr1nagh-1.jpg

Oplevelser til den, der kigger med fingrene

Er du bidt af en gal samler eller er du typen, der bare må have en form for souvenir eller merchandise med dig hjem, så anbefaler vi, at du eksempelvis slår et smut forbi Dødemandsbakken. Her finder du alle vores skønne krejlere, som sælger alt mellem himmel og jord.

Har du glemt dine solbriller? Fryser du om aftenen? Eller kan du bare ikke leve uden en ny sombrero til samlingen? Så har vi helt sikkert det, du leder efter et eller andet sted på Smukfest.

Smukshoppen, der både ligger i Sherwood og ved Kysselunden, byder på merchandise, hoodies, nøgleringe og caps i stride strømme. Hvis det skal være en lille smule mere gøglet, findes der en masse krejlere på Dødemandsbakken og mellem Sherwood og Sølund, hvor du helt sikkert kan finde nogle gakkede sager at pryde dig selv og din camp med. 

Har lyst til en lidt længere gåtur, kan du tage turen ind til Skanderborg, der selvfølgelig har masser af helt almindelige butikker, hvor du kan købe både underbukser og sokker, når de begynder at rende ud. Skanderborg gør i forbindelse med Smukfest en masse ud af byen, så den er helt sikkert et besøg værd! 

Se kontaktoplysninger