/media/1122/side_indgang.jpg

Oplevelser til den kunstglade

Der er masser af kunst på Smukfest. Nogle gange er det fuldstændig umuligt at misse, og andre gange skal man ud virkelig ud og lede efter det. Uanset hvad er vi sikre på, at du nok skal blive overrasket!

Sidste år malede vi på biler, busser og mennesker. Der var grafitti, 3D-kunst og streetteater, og i 2019 bliver kunstscenen på Smukfest kun større. 

For andet år i træk kan du eksempelvis opleve engelske Lantern Company, der på meget eventyragtig vis pynter træerne med store farverige, lysende øjne på vejen mellem Stjernescenen og Capri. Øjne, som du kan være med til at lave i workshops ved Udsigten. Det er også ved Udsigten, at du kan opleve kunstneren Lise Vestergaard lave smuk og bæredygtig kunst ud af skrald, som bliver indsamlet på KærligHeden. 

Hvis du fortsætter lidt længere ind i skoven, når du Sherwood, hvor du kan indgå i dit helt eget kunstværk, Standard Time, der i bund og grund går ud på at få tiden til at gå. Google det og kom så på Sherwood bagefter! 

Som altid kan du gå på opdagelse ved Søbadet har kunsterkollektivet Båll & Brand fundet deres fineste lysværk, Slightly, frem, som inviterer publikum til et øjebliks ro - et poetisk pusterum i samspil med den smukke, vilde natur. Lysværket er på samme tid et moderne fyr og et pejlemærke til den hemmelige Ønskeø, der ligger et sted midt ude i den over 10.000 år gamle sø.

Fra Søbadet kan du tage færgen over til den helt nye og magiske Ønskeø, hvor der også sker en masse forunderlige ting. Helt selvkørende fremtryller Extinction Fields digitale spøgelser som et lydspejl for vores planet, der gennem teknologi formidler fortællinger om udryddelse, mens kunstværket I LYSET AF OS udfordrer din virkelighedsopfattelse og giver dig mulighed for at udforske dit ansigts landskab og se det i et lys, du måske aldrig har set det i før.

Er du til gakket streetteater, så seek no more. Forbered dig på vipstatus, vantro og absurde sikkerhedstjek, når fire bodyguards rykker ud af byen og ind i skoven. Eller hvad med et besøg fra fortiden? Der er udsigter til både at få besøg af Saurusser og Ljuds lyserøde aliens, der på en onter-planetar ekspedition fra det ydre rum er landet på vores planet. Glæd dig!

Se kontaktoplysninger