/media/3663/npo_smukfest_under_event_sandheden_man_smukbold_2017_qe9qskuiis.jpg

Oplevelser til den legesyge

Smukfest er et mekka for voksne legebørn. Tag et smut forbi Søbadet, hvor der sker alverdens gakkede sager dagen lang eller besøg Kramfabrikken og bestil lige præcis dét gruppekram, du altid har drømt om. Udfordre dine venner i en dyst med hjemmelavet værktøj eller tag en analog dukkert i søen.

En ting er helt sikker - du kommer aldrig til at kede dig på Smukfest. Og hvis du så gør, er det nok det, du har brug for. 

På KærligHeden og Skovlunden er der meget mere end musik på programmet. Hele ugen turnerer vores kreative og festlige eventteam, Fællesskaberne, rundt med et fremragende oplevelsesudbud. Du kan f.eks. udfordre dine venner i en dancebattle eller løbe om kap i "det hurtigste dyr på heden". Og har du lyst til en lille svingom så har de gode folk fra Menneskeligheden endnu engang arrangeret silent disco mandag og tirsdag på Oasen 💃🕺 

Inde på pladsen kan du tage med til klatring, skovyoga og crossfit i den gakkede Kombi Sport-bod i vores alle sammens Sherwood. Hvis du går lidt længere ind i skoven, når du Søbadet, der som altid byder på et hav af forskellige oplevelser. Det er f,eks. ved Søbadet, at du endnu engang kan smutte forbi Kramfabrikken og få dig et godt og grundigt fransk stuepigekram, pausegymnastikkram eller madpakkekram. 

Fra Søbadet kan du tage færgen over til den helt nye og forunderlige Ønskeø, der gemmer på en helt anden verden med et hav af oplevelser. Du kan få et smugkig på øen her 💛

Her kan du se, da sendte live fra Søbadet på Smukfest 2018:

Hvis du smutter ind i byen kan du være med i Power Tool Race, der i bund og grund handler om at pimpe sit lånte værktøj til at udfordre sine medsmuklinge i gakkede kategorier med max blærede tools. Og nu du er derinde, så tag da med til VM i isspark, der går ud på at sparke en liter vaniljeis så langt som muligt!

Se kontaktoplysninger