/media/4672/tq2a5031_0.png

Oplevelser til den selvforkælende

Festival hører normalt ikke sammen med bade og rene negle - det ved vi alle. Men på Smukfest er der alligevel plads til lidt selvforkælelse!

Smuk to-go

Trænger ansigtet til en overhaling og orker du ikke selv, så hjælper vi gerne i lækkerhedens hovedkvarter: "Smuk-to-go" i Sherwood. Det er den nye, danske, økologiske hudplejeserie Ecooking, der igen i år står for din festival-wellness om det så er ansigtsbehandlinger eller trimning af fuldskægget. De sørger for, at du får opfrisket huden, så du kan stå skarpt efter et par festlige dage i Bøgeskoven. Og hvis du har brug for at få lagt din make-up eller glattet pandehåret, så står de selvfølgelig også klar til at hjælpe med det!

Krop og sind

Hvis det i højere grad er din indre skønhed, der skal plejes, kan du sammen med Fællesskaberne tage en omgang morgenyoga på KærligHeden og toppe den af med noget god massage i Kombi Sport på Søbadet. 

Lange, varme bade er normalt ikke noget, man gør SÅ meget i på festivaler, men har du alligevel lyst til at vaske det værste fra i går af, så smut da ned i det helt nye og lækre Walthers Wællness ved Søbadet! Her kan du få 75 minutter i Palmolive-himlen med bad, sæber, cremer, håndklæder, kåber, sutsko og neglelak. Altså alt du ellers kan finde på til en lækker spa-dag 😍

Der er altså noget for enhver og mere til, hvis du lige har brug for at blive shinet op på 5. dagen 🌟

Se kontaktoplysninger