/media/3668/npo_smukfest_under_reportage_andet_-x-tra_keyword_mandatory-_32_andet_-x-tra_keyword_mandatory-_2017_oa31al61oa.jpg

Oplevelser til den sporty

Godt nok er Smukfest en festival med musik, øl og god mad, men trænger du til at forbrænde bare nogle af kalorierne undervejs, er der mulighed for at tage en time med isspark, yoga eller sidste års hit, Kombi Sport!

Der er masser af akviteter til dig, der simpelthen ikke kan sidde stille  i en campingstol længere. Som altid sørger Fællesskaberne for masser af aktivitet på KærligHeden, hvor du f.eks. kan tage til noget rar yoga eller skynde dig gennem et kanoræs. 

Er du til en gedigen og finurlig omgang beachhåndbold, så ag et smut forbi Smukbold på KærligHedens Mark 2, hvor du nok skal komme helt ud på sædet af din ødelagte campingstol af ren begrejstring. Vi lover, at det bliver max sjovt! 

Sporten er også rykket ind i skoven med det helt nye koncept Kombi Sport; festivalsport med et twist, så du både kan få pulsen op og samtidigt en på opleveren. Sidste år kunne du f.eks. klatre i trætoppene, spille et spil skævt bordtennis eller tage med på en sightseeings-løbetur rundt i Skanderborg. Og når du har svedt færdig, kan du da lige nyde en omgang massage og et ingefærshot på den helt lækre måde. What's not to like?

I Skanderborg by er der også skruet helt op for oplevelserne, hvor du blandt andet kan komme til VM i isspark, der er i sin enkelthed går ud på at sparke en liter vaniljeis længst muligt. Som noget helt nyt i år, afvikler vi i forbindelse med Smukbold Champions League i issparkning onsdag på Kærligheden. Her vil publikum kunne kæmpe side om side med tidligere mestre og kendisser om at blive årets champ. KOM!

Se kontaktoplysninger