/media/8804/npo_smukfest_under_event_sandheden_man_smukbold_2017_v53e0hrq4u.png

Smukbold

Smukbold er navnet på den mageløse kast-med-håndbold-i-sand-turnering, der finder sted på KærligHeden tirsdag og onsdag i festivalugen. Smukbold er i år teamet op med Smukfonden, der støtter ensomme og udsatte, så det nu ikke kun handler om at vinde, men også om at få samlet flest penge ind til fonden. Det bliver så smukt!

Smukbold er klassisk beachhåndbold, men selvfølgelig med et smukt twist. Man får ikke bare point for at score flest mål, men også for at være det på alle mulige måder smukkeste hold. Smukbold er et af højdepunkterne på KærligHedens opvarmningsdage, hvor publikum altid er mødt talstærkt op for at heppe med fra sidelinjen! 

Smukbold byder på masser af fest og ballade undervejs, hvor hvert hold eksempelvis skal diske op med en form for gestus til publikum, hvilket plejer at være lidt af forestilling. Du kan få mere information om spillet på den røde knap længere nede. 

Holdet, der til sidst løber med førstepladsen, vinder en decideret fantastisk oplevelsespakke, der indeholder: 

  • 6 x partout til Smukfest 2023
  • 6 x billetter til VM i håndbold (inviteret af Hummel)
  • 6 x VIP-billetter til The Cure den 14/10 i Royal Arena med fuld forplejning (inviteret af Royal Unibrew)
  • Ét styk laber julefrokost med det hele på Bakken (inviteret af Bakken)

Så der er altså lagt i ovnen til lidt af en holdfest til vinderne af dette års Smukbold! 

Som fløde på toppen får vinderne også en showkamp mod et stærkt kendishold, der i 2022 blandt andre består af vores alle sammens Sara Grünewald, Nikolaj Jacobsen, Martin Johannes Larsen, Lars Ranthe, Kasper Hjulmand og Nicolai Kopernikus, hvor flere vil komme til, når vi nærmer os. Værterne er traditionen tro Claus Elming og Uffe Holm, mens Thomas Kristensen og Bent Nygaards bløde stemmer lyder fra speakerboksen. Dommerne over det hele er Jan Paulsen og Christian Dalmose. 

Der var deadline for tilmelding den 14. juni, og det er derfor ikke længere muligt at være med i dette års Smukbold ❤️

Hvis du ikke heeelt kan forestille dig, hvad Smukbold egentligt lige er for en størrelse, kan du få en lille smagsprøve fra kendiskampen i 2019 🌟

Smukbold x Smukfonden

Smukbold har eksisteret siden 2013, men i år har vi lavet lidt om i konceptet, så det hele bliver ENDNU smukkere. Som noget nyt teamer vi de deltagende hold op med Smukfonden, der støtter initiativer og projekter, der hjælper ensomme og udsatte. I tiden op til Smukbold skal holdene via Mobilpay samle penge ind til fonden, og jo flere penge, de får skrabet sammen, jo bedre fordele i kampene. 

Det hold, der får samlet fleste penge ind til Smukfonden vinder, udover fordele i Smukbold-turneringen, en helt gevaldig dag på Smukfest 2022, så man rigtig kan fejre sit store bidrag til en skøn sag! Præmien lyder på: 

  • 6 x skovdankort á 2000 kroner
  • En koncert i vores trætopsloger med udkig over Bøgescenerne 
  • En overdådig middag på en af Bøgeskovens dejligste restauranter 

Donér til Smukfonden og vind

Der er selvfølgelig også en række fabelagtige præmier til alle dem, der donerer til Smukfonden via de otte forskellige hold i ugerne op til Smukbold. Der vil i løbet af indsamlingsperioden være fire officielle lodtrækninger blandt alle, der har doneret: 

Første lodtrækning den 29. juni: 2 x billetter til enten The Cure (den 14/10) i Royal Arena (inviteret af Royal Unibrew).

Anden lodtrækning den 6. juli: VIP-pakke til Ølfestival med middag for fire personer på Bakken (inviteret af Bakken

Tredje lodtrækning den 26. juli: 2 x billetter til fodboldlandskampen mellem Danmark - Frankrig til september og et lækkert sæt fra Hummel (inviteret af Hummel)

Fjerde lodtrækning den 2. august: 2 x partoutarmbånd og en CanSleep til Smukfest 2023. 

Partnere i Smukbold er: Hummel, Idrætshøjskolen Aarhus, BakkenRoyal Unibrew og Smukfest. 

Se kontaktoplysninger