/media/7850/kendisbold_tinasoerensen_0063.jpg

Smukbold

Smukbold er navnet på den mageløse (og meget publikumsvenlige) sportsturnering, der finder sted på KærligHeden i uge 31. Der er vilde præmier til vinderne, som traditionen tro også får lov at spille mod årets kändishold.

Smukbold er klassisk beachhåndbold, men selvfølgelig med et smukt twist. Man får ikke bare point for at score flest mål, men også for at være det smukkeste hold… Det gælder derfor også om at have kreativiteten i orden, når der skal findes spilleruniformer til holdet. Der er plads til max. 24 hold á 6 personer i Smukboldsturneringen - og de besættes efter først-til-mølle princippet, når tilmeldingen åbner.

Smukbold byder på masser af fest og ballade undervejs. Og flotte rejsepræmier til vinderholdet, der i år sendes på en superrejse til sportsresortet Playitas på Fuerteventura. Som fløde på toppen får vinderne også en showkamp mod et stærkt kendishold, der i 2018 bestod af vores alle sammens Nicolai Lie Kaas, Tom Kristensen, Camilla Andersen, Jeanette Ottesen, Michael Maze, Camilla Martin, Sanne Troelsgaard, Brian Lynge, Søren Kjeldsen, Niclas Jensen og sidst, men ikke mindst, Smukbolds all time favorite, Lars Christiansen. 

Smukbold handler om at ha’ det super sjovt og samtidig være med til at støtte Smukfondens arbejde. Smukfonden er Smukfests centrale godtgørende projekt. Smukfonden støtter initiativer og projekter, der arbejder for at afhjælpe ensomhed og udsathed i Danmark. 

Til nummer 2, 3 og 4 i turneringen er der store præmier – og til alle tilmeldte hold er der en goodiebag til en værdi af mindst 1000 kr., med gaver fra arrangørerne. I alt er der præmier for mere end 80.000 kr. i Smukboldsturneringen.

Partnere i Smukbold er: Hummel, Idrætshøjskolen Aarhus, Apollo Rejser, Royal Unibrew og Smukfest. 

Se kontaktoplysninger