/media/2143/16470_.jpg

Oplevelser
på smukfest

Smukbold

Smukbold er navnet på den mageløse (og meget publikumsvenlige) sportsturnering, der finder sted på KærligHeden i uge 32. Der er vilde præmier til vinderne, som traditionen tro også får lov at spille mod årets kändishold.

Smukbold er klassisk beachhåndbold, men selvfølgelig med et smukt twist. Man får ikke bare point for at score flest mål, men også for at være det smukkeste hold… Det gælder derfor også om at have kreativiteten i orden, når der skal findes spilleruniformer til holdet. Der er kun plads til 24 hold á 6 personer i Smukboldsturneringen - og de besættes efter først-til-mølle princippet, når tilmeldingen åbner. Smukbold byder på masser af fest og ballade undervejs. Og flotte rejsepræmier til vinderholdet, der (udover en magisk rejse til Kap Verde) også får en showkamp mod et stærkt kendishold - sammensat af Danmarks største håndboldspiller gennem tiden, Lars Christiansen. I 2017 fik Lars Christiansen selskab af Natasja Crone, Michael Maze, Carsten Bang, Ruben Søltoft, Malene Qvist, Chris Christoffersen, Brian Lykke, Sofie Kruuse, RIkke Nielsen, Rasmus Tantholdt, Henrik Svaneskjær og Morten Ankerdal. 

Smukbold handler om at ha’ det super sjovt og samtidig være med til at støtte Smukfondens arbejde. Smukfonden er Smukfests centrale godtgørende projekt. Smukfonden støtter initiativer og projekter, der arbejder for at afhjælpe ensomhed og udsathed i Danmark. 

Til nummer 2, 3 og 4 i turneringen er der store præmier – og til alle tilmeldte hold er der en goodiebag til en værdi af mindst 1000 kr., med gaver fra arrangørerne. I alt er der præmier for mere end 80.000 kr. i Smukboldsturneringen 2017.

Partnere i Smukbold er: Hummel, Idrætshøjskolen Aarhus, Apollo Rejser, Royal Unibrew og Smukfest. 

Se kontaktoplysninger