/media/7849/kendisbold_tina-soerensen_0053.jpg

Donér til Smukfonden og vind

Der er selvfølgelig også en række fabelagtige præmier til alle dem, der donerer til Smukfonden via de otte forskellige hold i ugerne op til Smukbold, og du kan være med!

Der er fire officielle lodtrækninger blandt alle, der har doneret minimum 25 kroner til minimum ét af de otte hold: 

Lodtrækning den 5. juli: 2 x billetter til enten The Cure (den 14/10) i Royal Arena (inviteret af Royal Unibrew). Runden løber fra den 29. juni - 5. juli. 

Lodtrækning den 12. juli: VIP-pakke til Ølfestival med middag for fire personer på Bakken (inviteret af Bakken). Runden løber fra den 6. juli - 12. - juli. 

Lodtrækning den 26. juli: 2 x billetter til fodboldlandskampen mellem Danmark - Frankrig til september og et lækkert sæt fra Hummel (inviteret af Hummel). Runden varer fra den 13. juli - 26. juli.

Lodtrækning den 3. august: 2 x partoutarmbånd og en CanSleep til Smukfest 2023. Runden varer fra den 27. juli - 3. august.

Du kan læse om Smukbold-holdene nedenfor, så du kan blive lidt klogere på, hvilket af de otte du vil støtte, så du på den måde kan være med i en eller flere af de officielle lodtrækninger. 

OBS: Skriv dit telefonnummer i kommentarfeltet, da vi ellers ikke kan ringe til dig, hvis du er den heldige vinder. Vinderen får direkte besked via det telefonnummer ☎️Se kontaktoplysninger