/media/1160/header_smukby.jpg

Smukke Skanderborg

Skanderborg vil fra den 7.- 10. august klæde sig under navnet Smukby – ganske simpelt fordi den afspejler Bøgeskovens smukke fest i byens gader. Det er helt gratis og alle er velkomne!

"Skanderborg er mere end en bøgeskov. Det er en mega fed by med masser af kreativitet og aktivitet. Det vil vi også gerne have at festivalgæsterne oplever"

Ordene komme fra projektleder i Skanderborg Kommune, Vibeke Brauer Bach. Sammen med Smukfest og Cityforeningen har de igen i år skabt et smukt samarbejde til gavn for alle i Skanderborg. Uanset om man er festivalgæst, lokal eller blot nysgerrig.

Under Smukby kan de besøgende opleve streetperformances fra forskellige afkroge af verden – helt kvit og frit! For de små starter herlighederne allerede den 5. og 6., hvor man kan komme og være medskaber på kunstværkerne Regnbuen og Hodjas Luftkastel, der udstilles under Smukby. Hvis det lyder som noget for dig og dine børn, kan du melde dig til her

Gadeteater og fortidsfund

Den 7. august inviteres du på Danmarks Længste Morgenbord, der med morgenbrød og kaffe varer fra byen til bøgeskoven. Og så går det ellers løs med det catalanske gadeteater, Kamchatka, de canadiske Kif Kif Sisters, der laver cirkusgøgl og hollanske Saurus, der endnu engang har taget deres kæledinosaurusser med på besøg i byen. 

Fredag den 10. august gæster Sigurd Barret byen, mens der lørdag den 11. afholdes MGP-show, hvor byens børn og og barnlige sjæle kan komme forbi til børneunderholdning i særklasse.

Festivalklubbens formand, Poul Martin Bonde, lægger vægt på det gode samarbejde med byen og lejligheden til at præsentere et godt program for de yngre medborgere:

"Vi er super glade for at have et godt samarbejde med byen Skanderborg. Via Smukby har vi fået en oplagt mulighed for også at binde Smukfest sammen med Skanderborgs midtby – som vi også gerne vil gøre det med vores helårsspillested i Adelgade, Walthers Musikcafé. Og da Smukfest jo er en voksenfest – så har vi valgt at fokusere på børnene i vores bidrag til Smukby".  

Du kan se hele programmet for Smukby lige her, og ellers kan du læse alt om de forskellige acts på Smukfests app. 

Se kontaktoplysninger