/media/1160/header_smukby.jpg

Smukke Skanderborg

Smukfest er flyttet ind i Skanderborg midtby, der tager mod de mange festivalgæster, der om formiddagen kan bruge byen til at puste ud med lounge musik og forskellige aktiviteter, mens de mindste borgere inviteres til at deltage i festen om eftermiddagen

"Skanderborg er mere end en bøgeskov. Det er en mega fed by med masser af kreativitet og aktivitet. Det vil vi også gerne have at festivalgæsterne oplever"

Ordene komme fra projektleder i Skanderborg Kommune, Vibeke Brauer Bach. Sammen med Smukfest og Cityforeningen har de i år skabt et smukt samarbejde til gavn for alle i Skanderborg. Uanset om man er festivalgæst, indbygger eller blot nysgerrig.

Som festivalgæst i 2018 kunne man på nærmeste hold opleve, at byens forretninger har taget noget af den kreativitet til sig, som er Smukfests kendetegn og aktiviteterne ligger som perler på en snor gennem byens hovedgade - Adelgade. Der er alt fra strikkeworkshop til kreative oaser, hvor de forbipasserede kan tage en pause.

Til de mindste satte Smukfest en scene op på Kulturtorvet, hvor byens børn og og barnlige sjæle i weekenden kunne komme forbi til børneunderholdning i særklasse, da både MGP-talenter, Mek Pek, Anne Spejlæg og mange flere slog sig løs på scenen. 

Festivalklubbens formand, Poul Martin Bonde, lægger vægt på det gode samarbejde med byen og lejligheden til at præsentere et godt program for de yngre medborgere:

"Vi er super glade for at have et godt samarbejde med byen Skanderborg. Via Smukby har vi fået en oplagt mulighed for også at binde Smukfest sammen med Skanderborgs midtby – som vi også gerne vil gøre det med vores helårsspillested i Adelgade, Walthers Musikcafé. Og da Smukfest jo er en voksenfest – så har vi valgt at fokusere på børnene i vores bidrag til Smukby".  

Se kontaktoplysninger