/media/1164/header_bar2.jpg

Oplevelser
på Smukfest

Barer, bobler og alt det våde

Er du nyudklækket smukling, eller er du som en af de mere garvede festivalsgængere på udkig efter nyt land at betræde? Her er et par highlights fra skovens store ocean af temabarer og hæng-ud-steder.

Det kan faktisk være lidt svært at vælge, hvad du skal drikke, når du er på Smukfest. Der er nemlig omkring 60 forskellige barer at vælge imellem. Vi siger selvfølgelig ikke, at det er umuligt at nå dem alle - men så får du travlt! Og måske lidt dårligt.

Der er også et hav af forskellige smagninger, du kan tage på. Er du til bobler, rød, hvid eller måske en ægte god rom? We have it! Tag et kig ind i shoppen, hvor smagningsturene lige så stille bliver sat til salg. 

Uanset om du er til lederhosen og afterski, DJ's, dans og disco eller bare cafehygge er Smukfest leveringsdygtig i lige netop dét, du søger. Du skal bare være nysgerrig. Kig dig omkring, og brug tiden du ikke er til koncerter til at finde nye venner og kærester, oplevelser eller bare en stille stund, hvor du kan leve i nuet og nyde, at du er her. Hos os i bøgeskoven ❤️

Hvis du ikke rigtigt er til det dersens alkohol eller egentligt bare ikke gider tilføje mere til tømmermændene, kan vi glæde dig med, at Smukfest i 2018 går fuldt ind på at udvide udvalget af alkoholfrie drinks i alle regnbuens farver!

Og når solen engang er gået ned, så behøver du altså ikke gå i seng. Snarere tværtimod. Få her et glimt fra tidligere års barer på Smukfest.

Se kontaktoplysninger