/media/3439/header_vinsmagning.jpg

Oplevelser

Barer, bobler og alt det våde

Er du nyudklækket skovgæst, eller er du som en af de mere garvede festivalgængere på udkig efter nyt land at betræde? Her får du et lille indblik i, hvad du har i vente i skoven til Smukfest.

Det kan faktisk være lidt svært at vælge, hvad du skal drikke, når du er på Smukfest. Der er nemlig omkring 60 forskellige barer at dalre rundt imellem. Og vi siger naturligvis ikke, at det er umuligt at nå dem alle - men så får du travlt! Og måske lidt dårligt. 

Uanset om du er til lederhosen og afterski, DJ's, dans og disco, lækre vine og bobler eller bare cafehygge er Smukfest leveringsdygtig i lige netop dét, du søger. Du skal bare være nysgerrig. Kig dig omkring og brug tiden, når du ikke er til koncerter, til at finde nye venner, kærester, oplevelser eller bare en stille stund, hvor du kan leve i nuet og nyde, at du er her hos os i bøgeskoven. 

       

Vi præsenterer to special gin-barer, en masse craftøl og vores alle sammens orange yndlingsdrink, Aperol Spritz baren. Du'Prop sørger endnu engang for vin i autentisk parisisk stil, mens du kan komme til søs på tømmerflådebaren Vandret ved Søbadet. Er du lidt mere til de mørke og velvoksne drikke, så disker High Spirits op med alt fra cognac til portvin og sherry. Alt imens du kan nyde en god cigar! Helt hemmeligt kan vi også løfte sløret for en rigtig god, gammel kending, som endnu engang skal slå sine folder blandt bøgeskovens grønne til sommer.  

Når solen engang er gået ned, så behøver du altså ikke gå i seng. Næh, tværtimod! Der er 90'er baren med fest til langt ud på natten, HappyHippieBar med spande og sugerør en masse og Klub8660 på KærligHeden, hvor du kan være ung med de unge!

Hvis du ikke rigtigt er til det dersens alkohol eller egentligt bare ikke gider tilføje mere til tømmermændene, kan vi glæde dig med, at vi ligesom i 2018 går fuldt ind på at udvide udvalget af alkoholfrie drinks i alle regnbuens farver! 

Uanset hvad du er til, så er en ting er helt sikkert - du kan godt begynde at glæde dig!  

Smag lige på den

Der er som altid et hav af forskellige smagninger, du kan tage på. Er du til bobler, rød, hvid eller måske en ægte god rom? We've got it! Når vi nærmer os Smukfest 2019, kan du stille og roligt begynde at spotte dem i shoppen.

Se kontaktoplysninger