/media/1072/header_sover.jpg

Overnatning

Anden overnatning

I områderne omkring Skanderborg er der skønne chancer for at finde alternative overnatningsmuligheder.

Skanderborg

Danhostel Skanderborg Vandrehjem.
Her kommer du til at bo ved bredden af Skanderborg sø, hvor hver årstid har sin charme. Alle er velkommen til at lade krop og sjæl op - kursister som festivalgængere.

Skanderborg Sø Camping
Hvis du vil bo godt og lokalt, så er campingpladsen en hyggelig og velordnet camping plads, som under Smukfest rummer mange festivalgæster.

FestivalFarmen: 
15 minutter fra Smukfest er der mulighed for både parkering, camping og overnatning i spejderhytte. Og der kører endda bus mellem Farmen og Smukfest.

Skanderborg Ridecenter
Hvis muligheden for at køre med hestevogn til festivalen lyder fristende, er der her mulighed for at leje et værelse ved Skanderborg Ridecenter – er du mere til bus, så kører de 100 meter nede af vejen.

Flere overnatningsmuligheder hos Visit Skanderborg:
Visit Skanderborg har desuden samlet en liste over potentielt ledige overnatningsmuligheder. Listen opdateres, når det er muligt, men det kan ske at nogle af stederne er lejet ud i mellemtiden.

Silkeborg

Scandic Silkeborg 
Benyt dig af den lette adgang til Silkeborg bymidte, svøm en tur i poolen med udsigt til Silkeborg Langsø, eller hold dig i form i motionsrummet

Horsens

Scandic Bygholm Park 
Udforsk den smukke Bygholm Park fra Scandic Bygholm Park - en moderniseret herregård i det centrale Horsens.

Hotel Opus
 
Hvis du er til festival-luksus, så er Hotel Opus en mulighed, et moderne skandinavisk design med Restaurant Opus på 4. sal og panorama over Nørrestrand Fuglereservat.

Danhostel Horsens
Hvis kombinationen af fantastisk natur og at være tæt på banegården ca. 15 min. fra Skanderborg lyder fristende, er der under festivalen god mulighed for at slappe af i Horsens.

Aarhus

SmukHostel 
Danmarks hyggeligste hostel, Aarhus Hostel, byder velkommen med et specialrettet tilbud, som henvender sig til dig der sætter pris på god, uforstyrret nattesøvn, hyggelige omgivelser og nemt at kunne komme til og fra festivalpladsen.

Hotel Ritz Aarhus 
Over for Aarhus hovedbanegård, ca. 15 min. med tog fra Smukfest. Et stilfuldt hotel med smilende personale og gratis morgenmad i hotellets vinkælder.

Scandic Århus Vest 
Hotellet er let at komme til med bil og tog - beliggende blot 10 minutter fra den indre by, og dermed også i overskuelig afstand til festivalen.

Danhostel Aarhus 
Tæt på skov og badestrande dannes rammerne om en hyggelig atmosfære, hvor man kan nyde roen og koble af efter en lang festivaldag.

Scandic Plaza 
Indloger dig på Scandic Plaza, Aarhus lige midt i centrum kun 100 meter til Stationen med let adgang til Skanderborg.

Radisson BLU Scandinavia Hotel
I hjertet af Aarhus er der en fantastisk udsigt over byen, en imponerende skandinavisk morgenmadsbuffet med en afslappende restaurant, bar og lounge i forlængelse.

Hotel Royal 
Her har du mulighed for at bo på Aarhus’ hæderkronede 4-stjernede hotel, der ligger lige i centrum af byen med Domkirken som nabo.  

Hotel Mercur 
20 minutters kørsel fra festivalen oser Hotel Mercur af hygge og gæstfrihed. Lige uden for hotellet er der masser af busforbindelser – blandt andet til Smukfest i Skanderborg.

Hotel Oasia
Hotel Oasia i Aarhus city er indrettet med rene linjer og nordisk design – og med fokus på funktionalitet. Kvalitet og service er omdrejningspunktet på Hotel Oasia i Aarhus' bankende hjerte. Her kan du læne dig tilbage, lade dig forkæle af personalet og nyde den elegante og diskrete luksus.

Omkring Skanderborg

Sol og Strand 
Udlejning af sommerhuse i området omkring Skanderborg.

Se kontaktoplysninger