/media/3751/can_header.png

CanSleep

At overnatte i en forvokset dåsebajer, mens man tilbringer sin sommerferie på Smukfest. Det er mange gæsters drøm!

CanSleep er udsolgt 

Da de store overnatningsdåser blev opfundet på Smukfest i 2005, vakte det stor opsigt. Mere end et årti senere er det fortsat et imponerende syn, når en lille, eksklusiv skare tager hul på de enorme sixpacks i Skanderborg.

Skulle du være så heldig at få fat i en CanSleep, kommer du til at bo i en unik og meget populær overnatningsform, som ligger på en blærerøvsfaktor 180!

Placering

CanSleep ligger på campingområdet Skanderborghus med fem minutters gang til festivalpladsen. På området kan du blandt andet nyde en dejlig morgenmad, og så ligger det direkte ud til Skanderborg Sø med alt, hvad det indebærer: Badebro, frisk søluft og en mageløs udsigt.

Ligesom med udsigten deles bad med naboerne i PigMe-hytterne, og det er ganske gratis.

Størrelse og indhold

En CanSleep er i to plan og måler 220 cm i diameter og 375 cm i højden. Der er opholdsrum i stueetagen med borde stole, hylder, knager og spejl samt trappe til hems med indbygget ovenlysvindue, og så er der naturligvis indlagt lys og strøm, så du kan få liv i din telefon, mens du selv lader op. Der er lås på dåsens dør, så dine ting er i trygge rammer. 

Når du ankommer, er der redt op med dyner, puder og linned til to personer. Er det muligt og lidt hyggeligt at klemme en ekstra person, så skal I bare gøre det.

Fra onsdag til mandag fyldes dåsens minibar én gang dagligt med friske forsyninger fra Royal Unibrew. Sådan en opfyldning består af 6 øl eller sodavand. Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at medbringe boomblasters og lignende spilledåser i CanSleep-området i 2020.

Ankomst og adgang

Du kan flytte ind i din dåse fra tirsdag den 3. august klokken 14.00. De enkelte CanSleep uddeles ved fremmøde efter først-til-dåse-princippet, og det er ikke muligt at forhåndsreservere specifikke dåser. Vi udleverer to nøgler til hver CanSleep.

Siden Smukfest 2014 har vi indhegnet samtlige campingområder, hvilket medførte et kraftigt fald i antallet af tyverier og andre trælse ting. Det giver en tryggere og bedre festivalcamp for dig. Den succes gentager vi naturligvis i 2021, og du skal derfor have et gyldigt festivalarmbånd for at få adgang til CanSleep-området.

Derudover er CanSleep-området det eneste på festivalen, som ikke er åbent for alle gæster. Med din CanSleep følger fire gæstekort. Det kan du vise i dåsereceptionen og få gæster med ind på det lukkede CanSleep-område, hvor der jo er toiletter, bade og fredelig hygge. Gæsterne skal også bære gyldigt festivalarmbånd.

Se kontaktoplysninger