/media/7324/header_endagsovernatning.png

Endagsovernatning

Nyt tilbud til alle jer, der besøger bøgeskoven med et endagsarmbånd, men gerne vil have hele oplevelsen med!

Med et endagsarmbånd kan du i 2022 roligt feste til det sidste via det nye endagsovernatningskoncept, vi har lavet i samarbejde med Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers. 

Placering og størrelse

Endagsovernatningen udformer sig ved et begrænset antal 2 personers telte, som bliver hejst på Banerne - det område, der er tættest Sølundsvej. Det vil sige, at du ikke skal overanstrenge bentøjet synderligt for at nå hverken festivalplads eller by.

Boformen er Hotelt, som du kender det, dog med et twist af bæredygtighed og hotellignende, lækre forhold. Udover en opredt seng forkæles du med en velkomstpakke indholdende bl.a. tandbørste, tandpasta og lignende, så du er godt klædt på til en nat i festivalens tegn.

Så snart du har taget afsked med lejren, står der frivillige klar til at pifte teltet op, så det står skarpt til næste hold gæster. På den måde forsøger vi at undgå, at der står en masse telte tomme under festivalen. Det er kedeligt for alle! 

 

Ind- og udtjekning 

Du kan tjekke ind og få fat i dit Hotelt onsdag - lørdag, kl 12.00 - 18.00. Der vil være en reception på området, som du skal henvende dig i. Skulle du ramme receptionen udenfor åbningstiden, vil der være en række anvisninger, som du informeres om senere på sommeren.

Dagen efter hedder det afrejse senest kl 10.00, sådan at de frivillige kan komme i krig med at klargøre til nye beboere. Må vi anbefale at sætte et lille vækkeur?😉

Se kontaktoplysninger