/media/3759/hummelhouse_header.png

hummelHouse

Hvad kunne være mere antidagligdagsk end at bo i en gigantisk skotøjsæske? hummelHouse er placeret på Stadion, og hver æske har plads til to sæt festivalfødder.

hummelHouse er udsolgt 

I et finurligt samarbejde med hummel har vi udviklet en række labre skotøjsæsker til at bo og sove i på Smukfest. Æskerne blev første gang testet på Smukfest 2015 og var så populære, at de har været der lige siden – og det er de selvfølgelig igen i år!

Placering

hummelHouse er placeret på Stadion – et af de dejligste campingområder, hvor du også finder Tenthouses og Hotelte. Stadion-området ligger tæt på festivalpladsen, og der er selvfølgelig toilet- og badefaciliteter. Du kan købe morgenmad tæt på, og skal der ske lidt ekstra, kan du smutte hen til Sølundindgangen, hvor der er endnu flere muligheder.

Størrelse og indhold

Et hummelHouse måler indvendigt 2,46 meter i længden, 1,3 meter i bredden og 1 meter i højden. Madrassen, der følger med, fylder næsten hele gulvet. Sovepose skal du ikke tænke på - der er opredt med dyner og puder. Der er desuden indlagt strøm i hummelHouse, så du kan lade telefonen op eller sætte en lille medbragt lampe til. Æsken har et lille vindue og selvfølgelig en dør, der kan låses.

Skotøjsæsken er beregnet til to personer, men hvis I føler for at ligge på siden i en uge, og derfor godt kan klemme en tredje person ind, skal I være så hjerteligt velkomne!

Ankomst og adgang

I kan flytte ind i jeres hummelHouse fra tirsdag den 2. august kl. 14.00. Men du vælger helt selv, hvornår du er klar til at joine festen – din skotøjsæske står klar og venter kun på dit selskab og ingen andres. 

Ligesom på de andre campingområder skal du have et gyldigt festivalarmbånd for at få adgang til hummelHouse-området. 

Se kontaktoplysninger