/media/8362/boform_lukshus_orm1.png

LuksHus

Glamping er ingen nyhed på Smukfest, men med LuksHusene på Skovlunden kan nogle få, heldige gæster tage oplevelsen endnu et nøk op.

LuksHus er udsolgt 

Du kender den måske fra Det lille hus på prærien  - den amerikanske lade. Indeni er den dog langt fra hvad du så på tv! Her er der skruet helt op for komforten, så du kan sove godt, mens du er på Smukfest. 

Og når vi siger godt, så mener vi virkelig godt! Hytterne er nemlig udstyret med luksusmadrasser og sengetøj fra vores søvnpartner Bedre Nætter - så her er der søvn-garanti! Til de ekstra hårde morgener, hvor ansigtet liiige trænger til en overhaling, har vi hooked jer op med vores bedste beautyvenner, e-cooking, som har lagt en masse dejlige produkter klar til dig, så du hurtig bliver så god som ny. Eller noget, der ligner i hvert fald. Der er ophængt spejl og strøm til både mobilopladning og lys i hytterne, som selvfølgelig kan låses af både indefra og udefra, så du trygt og roligt kan smutte til fest i skoven 🌳🍻

En hytte måler 2,5  meter i længden, 2 meter i bredden og 2,5 meter ved det højeste punkt i midten. Det gør den helt perfekt til 2 personer, men I bestemmer selv, hvor mange I har lyst til at sove i ske. Udenfor hytten får I jeres helt egen lille terrasse på 1,5 kvadratmeter med masser af plads til at tanne overarmene, drikke lunkne (eller kolde alt efter hvor luksus du har det) øl og bare nyde livet som hytteboer. What's not to like?!

Fantastisk placering

Ikke nok med at du bor og sover helt fantastisk, mens du er på Smukfest, så ligger din nye hytte også lige midt i smørhullet, nemlig på idylliske Skovlunden med udsigt over Skanderborg sø. Skovlunden ligger kun fem minutters gang fra Sherwood. Du behøver altså ikke køre shuttlebus, men går i stedet ad en hyggelig sti igennem skoven, når du skal frem og tilbage. 

Ankomst og gæstfrihed

I kan flytte ind i jeres hytte fra tirsdag den 2. august kl. 14.00. Men man må også gerne komme senere – hytten venter på jer. Selvom jeres lille nye hjem kan låses af, så husk at vær åben overfor nysgerrige Smuklinger på Skovlunden. Det er i Skovlundens ånd, fordi vi på Skovlunden fester ekstra samvittighedsfuldt og kærligt – overfor hinanden og miljøet. 

Se kontaktoplysninger