/media/3762/paphus_header.png

Paphus

Miljøvenlig papbolig, som du selv sætter op – fem minutters gang fra Sherwood og i flotte naturomgivelser. What's not to like?

Boformssalget starter den 4. marts klokken kl. 10.00 🌳⛺

I 2017 så Paphuset dagens lys på Smukfest, og den bæredygtige boform er kommet for at blive. Igen i 2019 er det muligt at få fingrene i et Smukfest-Paphus.

Men er Paphuset virkelig lavet af PAP? Ja, det er det! I kraftig kvalitet, men fuldstændigt nedbrydeligt på den gode måde. Vælg denne boform og sæt minimale miljøspor efter din festivaluge. 

På Skovlunden finder du en campingbod, som har alt, hvad et forslæbt festivalhjerte kunne begære. Her kan du leje, hvad du har brug for. Det er smart, for på den måde minimerer vi både affaldsmængden, og du slipper for at slæbe dig halvt ihjel med alt dit grej.

Placering

Paphusene har en placering i topklasse – nemlig på området Skovlunden. Skovlunden er det nyeste tiltag på Smukfest og med sin være- og bæredygtige facon, er det et smukt og idyllisk sted. Dine ben skal ikke ud at trave alt for langt, hvis du bor på Skovlunden. Der er nemlig kun omkring 5 minutter på gåben ad en hyggeligt skovsti til Sherwood.

Engangsbolig for 2

Der er dør og et udluftningsvindue i dit Paphus og er idéel for to personer. Paphuset måler 2,20 meter i dybden, 1,60 meter i bredden og 1,30 meter i højden. Boligen er selvfølgelig testet til at klare en Smukfest, men er trods alt en engangshybel og beregnet til at holde én festival igennem for derefter at blive genbrugt på anden vis. Hold de vilde fester med poledance og beerpong UDENFOR, så går det perfekt. Skulle du, imod forventning eller i tilfælde af decideret orkan, have brug for hjælp, så er den der naturligvis. Det er jo Smukfest.

/media/3766/rba_smukfest_under_reportage_andet_-x-tra_keyword_mandatory-_32_andet_-x-tra_keyword_mandatory-_2017_e58qc89nlp.jpg

Ankomst og adgang

I kan flytte ind i jeres Paphus fra den 6. august. Men du må også gerne komme senere – dit Paphus venter på dig. Ved ankomst får du et helt fladt hus udleveret. Det er super simpelt at sætte op, så det gør du selv. Det tager kun få minutter, og bare rolig – det er næsten umuligt at gøre forkert. Men hvis det alligevel skulle ske, så er du ikke i tvivl!

Vi har sat streger i græsset, så du kan se, hvor du og din lejr kan være. Bemærk netop, at eventuelle lejre laves på stedet og ikke på forhånd i det digitale lejrsystem som nogle af vores andre boformer. Der er selvfølgelig flinke campingværter at spørge til råds undervejs.

Når turen går hjemad..

Smukfest varer jo ikke for evigt, og det er måske for nogles levertal meget godt. Når du forlader pladsen, kan du med et snuptag makulere dit Paphus. Så er der dejlig Paphus-toiletpapir til folket året efter!

Se kontaktoplysninger