/media/3756/tenthouse_header.png

Tenthouse

Tenthouse er for dig, der elsker stemningen på campingpladserne og at sove i det fri, men som samtidig er blevet lidt for magelig til at bo i telt.

Tenthouse er udsolgt 

Tenthouse er en top-tunet udgave af 80’ernes telttrailer og er, som navnet indikerer, en underfundig blanding af et telt og et hus. Når du lejer et Tenthouse, får du:

  • Aflåselig indgang
  • Indlagt lys og strøm så du kan holde telefonen i live
  • 135 x 200 cm madras på en fast bund hævet over jorden
  • God plads til bagage
  • Aflåselig safetybox
  • Indbyggede øl-holdere og andre bekvemme detaljer i din festivalbolig!

Placering

Tenthouse er placeret på Stadion, der ligger dejligt tæt på festivalpladsen. Der er toilet- og badefaciliteter, og du kan købe morgenmad på stedet. Skal der ske lidt ekstra, kan du gnide søvnen ud af øjnene, mens du går den korte vej til Sølundindgangen, hvor der er masser at vælge imellem af både mad og drikke. Hele Stadion er omkranset af skov, så der er læ og idyl for alle pengene. Et rigtigt hyggeligt sted, og et af de mere rolige campingområder på Smukfest.

Plantegning

Et Tenthouse er 140 cm højt, måler 160 x 210 cm i grundplan og har plads til to personer: 

"Vi vil gerne bo sammen"

Smukfest hylder det gode naboskab, så hvis I er en flok, der gerne vil ligge i lejr sammen i jeres Tenthouse, klarer vi det for jer.

Det er ikke sikkert, samtlige Tenthouse i lejren bliver direkte naboer. Men vi garanterer, at der højest er en brandvej imellem, og så har I jo samtidig et sted at mødes.

Nedenfor har vi beskrevet de oftest stillede spørgsmål til Hotelt/Tenthouse lejre. 

Q: Jeg har købt mine Hotelte/Tenthouses sammen i én bestilling, behøver jeg så oprette en lejr, for at de kommer til at ligge sammen? 
A: Ja, det gør du! Købet har ikke noget med placeringen at gøre.

Q: Hvornår bliver det muligt at oprette en lejr?
A: Højst sandsynligt i midten af juli. We'll keep you updated! 

Q: Vi vil gerne ligge i en lejr sammen, hvad gør vi?
A: Udnævner en Lejrchef, som opretter lejren. Når han har gjort det, kan I andre tilmelde jeres telte, og vupti – I er en lejr. Har I klokket helt rundt i det og været barnligt ivrige, og der er 5 af jer der har oprettet jeres lejr, så bliv lige enige, og slet de 4. Ellers bliver det noget rod. Vil I ligge sammen, skal I være samlet i ÉN lejr. Kun ÈN.

Se vejledning for lejrchefer om oprettelse og administration af lejr >>

Se vejledning i hvordan du tilknytter dit hotelt/Tenthouse til den lejr, jeres lejrchef har oprettet til jer >> 

Q: Når vi har oprettet en lejr, kan vi så være sikre på at ligge sammen? 
A: Man kan kun lave en lejr ud af Hotelte/Tenthouse af samme type (2 eller 4 pers.) og selvfølgelig på samme område… Vi prøver så godt, vi kan at placere jeres Hotelte/Tenthouse i umiddelbar nærhed af hinanden, og der KAN forekomme en brandvej mellem teltene, men hey, der kan man jo godt sidde og hygge sig...

Q: Hvornår ved jeg HVOR HENNE på området, mit Hotelt/Tenthouse kommer til at ligge? 
A: Det kan vi ikke svare dig på før vi åbner det enkelte område, først her er teltene nemlig stillet op og nummereret.

Q: Hvordan finder vi ud af hvilke numre vores Hotelte/Tenthouse har fået? 
A: Det vil fremgå på din boforms side under MIN KONTO > Armbånd og Boformer inden festivalen starter. Nærmere dato følger! 

Q: Hvad hvis jeg ikke skal/vil bo i en lejr eller kun har et Hotelt? 
A: Så skal du ikke gøre noget overhovedet... Vi placerer dit Hotelt/Tenthouse for dig og tildeler dig et Hotelt/Tenthouse-nummer. 

OBS: Alle får tildelt et Hotelt/Tenthouse-nummer - og man skal selvfølgeligt bo i det Hotelt/Tenthouse, man er blevet tildelt. Det giver fin mening ik`? Man skal også sidde på det sæde man har i biffen…

Du er altid velkommen til at kontakte os på hotelt@smukmail.dk

Ankomst og adgang

Inden festivalen går du ind på smukfest.dk og indtaster din stregkode fra din Tenthouse-billet. VUPTI, så vil du  få oplyst nummeret på lige præcis dit Tenthouse, som du kan flytte ind i fra tirsdag den 2. august kl. 14.00Så drager du mod Smukfest og finder det Tenthouse, der har dit nummer. Bagefter kan du smutte forbi forbi CanSleep-receptionen ved Skanderborghus og få udleveret en hængelås. HUSK din billet – det er helt fint at fremvise den på telefonen. For at få adgang til Tenthouse-området, skal man ligesom på alle de andre campingområder have et gyldigt festivalarmbånd. 

Og så flytter du bare ind og nyder en herlig uge! 

Se kontaktoplysninger