/media/2323/header.jpg

Camping- og teltregler

Camping- og teltregler

Smukfest er ANTIDAGLIGDAG med stort A, men for at det ikke bliver ANARKI at bo 30.000 mennesker sammen i et kollektiv, har vi nogle campingregler

Camping Safety glæder sig til at byde dig velkommen på Smukfest. Vi har i samarbejde med myndighederne opstillet følgende regler for campingområderne, som vi beder dig følge. Siden vil løbende blive opdateret. 

Telte
Et opstillet telt må maksimalt fylde 16 m2 og skal være inden for et afmærket område (inkl. barduner og pløkker). Opstillede telte skal benyttes til beboelse og placeres så tæt som muligt. Pladsen er ikke ubegrænset i Skanderborg, og derfor fjerner vi eventuelt tomme telte fra campingområderne.

Du må GERNE medbringe følgende på festivalens campingområder:

 • Lette campingmøbler, presenning (som dækkes over et (utæt) telt. Må IKKE spændes ud mellem flere telte) og parasoller med en diameter under 2 meter
 • CE godkendte (el)-apparater og solcelleanlæg, hvis du ikke har ændret på konstruktionen og bruger det fornuftigt. Lad dine særlige opfindelser og konstruktioner blive hjemme
 • Trækvogn/sækkevogn til at transportere din bagage på, hvis den kan være i dit telt, når du ikke bruger den

Du må IKKE medbringe følgende på festivalens campingområder:

 • Pavilloner
 • Flamingotønder- og kasser (læs mere her), men til gengæld kan du købe både køletasker og isterninger på flere campingområder. Læs mere om det her.
 • Parasoller med en diameter over 2 meter og lignende
 • Store batterier (eksempelvis bilbatterier, scooterbatterier, bådbatterier o.l.), generatorer, fadølsanlæg, konfetti-rør, tøris, tryk- og gasflasker i alle former. Igen: Lad dine særlige opfindelser og konstruktioner blive hjemme.
 • Det indebærer også hjemmebyggede musikanlæg af enhver art. En ghettoblaster eller din akustiske guitar er vejen frem for lejrfesten, hvor man også tager hensyn til sine naboer.
 • Polstrede møbler, kakkelborde, hårde hvidevarer (køleskabe, frysebokse mv.) og andet parcelhusinventar. Husk, at Smukfest er anti-dagligdag…
 • Motoriserede køretøjer, indkøbsvogne og cykler
 • Stearinlys, flagermuslygter, myggelys, (en-gangs)grill og lignende

Ovenstående vil blive konfiskeret af Camping Safety og udleveres igen:

 • Søndag den 8/8 fra kl. 12 – 22 ved FØLA, Birkevej 20, 8660 Skanderborg
 • Mandag den 9/8 fra kl. 8 – 16 ved FØLA, Birkevej 20, 8660 Skanderborg
 • Tirsdag den 10/8 og onsdag den 11/8 fra kl. 10-20 på FØLA, Birkevej 20, 8660 Skanderborg. Herefter i FØLAs åbningstid.

Ingen åben ild
Brug af åben ild er strengt forbudt. Dette gælder alle former for åben ild eksempelvis stearinlys, myggelys, flagermuslygter, (engangs)grill eller lignende. 

Opfør dig SMUKT!
På Smukfest elsker vi musik. Tag hensyn til dine og festivalens naboer, hvis I har medbragt et godkendt musikanlæg i lejren. Dette gælder også, når du bevæger dig rund på området og specielt om natten. Skru ned i tidsrummet 24-08, det gælder på alle campingområder. Hvis din nabo, Camping Safety eller andre beder dig skrue ned, gør du selvfølgelig det.

Husk at benytte de opstillede affaldsstativer – så får vi alle en smukkere festival.

Og så lige det sidste:
Ingen adgang for dyr. 

Af hensyn til din sikkerhed på festivalen og for at skabe den bedste festivaluge for alle, forbeholder vi os til enhver tid ret til at justere i campingreglerne. Skulle der opstå tvivlsspørgsmål, beder vi dig have respekt for, at Camping Safety har det afgørende ord.

 

Se kontaktoplysninger