/media/2576/rene-bang_reportage_aabning-hotelt-paa-foela_1600x600_smukfest16-1.jpg

Banerne

Banerne

Gider du ikke slæbe alt for meget med dig på festival? Så er Banerne måske et sted for dig – her har vi slået teltet op for dig, og du har ikke langt til gode indkøbsmuligheder.

Officiel åbning af Banerne er tirsdag den 3. august kl. 14.00 for Hotelte 

Som navnet kunne antyde, er campingområdet Banerne iblandt de fladeste og mest plane græsarealer at campere på. Så her er der altså ingen slinger i valsen, når du får lagt dig på luftmadrassen. Livet på Banerne er absolut festligt, og der er altid gang i den i en lejr ét eller andet sted. 

Banerne er forbeholdt Hotelte, så kommer du med eget telt og gerne vil bo i dette område, så sender vi dig lige videre til FØLA. Er du mangeårig gæst og tænker WTF, så bare tag det helt roligt: Det er, som det plejer, vi har bare inddraget et større område under FØLA-navnet og slået de øvrige sammen til Banerne for nemhedens skyld.

Faciliter i nærområdet

Skanderborg By ligger lige i baghaven, og der er heller ikke langt at gå til supermarkeder som Rema1000, Lidl, Netto og Føtex. Så ingen grund til at forslæbe sig i rugbrød og konservesdåser – herfra er det nemt at tanke op i løbet af ugen. 

Som blommen i et æg ligger Banerne tæt på moderne bekvemmeligheder som mad, bad og toiletter, men samtidigt kun en kort gåtur fra festivalpladsen. Du skal blot slentre en tur igennem smukke Sølund, før du rammer festivalpladsen. Der er altid liv og glade dage på vejen gennem Sølund, og der er rig mulighed for både at få stillet sult og slukket tørst på turen!

Tre gode grunde til at bosætte sig på Banerne

  1. Banerne emmer af gode minder og hyggelige lejrtraditioner – så er du ny på Smukfest, kan du helt sikkert få et tip eller to af en erfaren nabo.
  2. Du har et hav af supermarkeder og hyggelige butikker i Skanderborg By inden for en kort radius.
  3. Der er gåafstand til festivalpladsen, og turen gennem Sølund er altid festlig og fyldt med overraskelser.
Se kontaktoplysninger