/media/3785/føla2.png

FØLA

FØLA

Gode gamle FØLA er for dig, der vil bo tæt på Skanderborg by og i gåafstand til festivalpladsen. Her kan du slå dit eget telt op og feste fra tirsdag!

Officiel åbning af FØLA er tirsdag den 3. august kl. 14.00 

Hvis du tager turen fra festivalpladsen op igennem Sølund og går tværs henover Banerne, så finder du rosinen i pølseenden, FØLA. Og hvordan ved du så, hvornår du er ankommet til FØLA? Jo, når der ikke er flere Hotelte, og det eksploderer med nylontelte i alle regnbuens farver, SÅ er du ankommet til FØLA. 

What the FØLA?

Og hvad i alverden er FØLA så for en størrelse? Man skulle ikke tro det, men der er faktisk en ganske fornuftig forklaring på det lidt mærkværdige navn. FØLA er en forkortelse for Festival Økonomi, Lager og Administration. Med andre ord er det Skanderborg Festivalklubs hovedkvarter. Her arbejder omkring 35 hele året rundt på at lave festival. I uge 32 låner vi forhaven ud til Smuklinge og deres medbragte telte.

På FØLA er hyggen, men også festen i højsædet. Her er super rart at være, og en sludder og en øl med naboen er absolut ikke unormalt. Det er et socialt mødested, hvor mange større lejre har hjemme – et meget populært campingområde, hvor der er rift om de såkaldte "bedste" pladser. Hvad det er for nogle, er en meget individuel bedømmelse, og traditionerne er stærke hos FØLA-beboerne. Men der er god plads på FØLA! Og en fabelagtig udsigt til både Svane Sø og Dyrehavens smukke trækroner i baggrunden. 

Fra FØLA er der cirka et kvarter i rask gang til Bøgescenerne. Men lad os nu bare være ærlige! Det tager aldrig kun 15 minutter at gå den tur. Så møder man lige nogle, man kender, så bliver man lige tilbudt en øl et sted, så skal man lige ind forbi et toilet på vejen, og hov, så faldt man også lige over en bakke pomfritter. Sådan er Smukfest!

FØLA faciliteter

Du kan ligesom på alle de andre campingområder forvente gode toilet- og badeforhold. Du kan få stillet sulten på grillbar-måden, og du kan også købe lidt morgenmad her. Skal der ske lidt mere, er der ikke langt til Rema1000 og Lidl, som altid ruster op til en god uge 32.

Du skal bo på FØLA, hvis...

  1. Du er sådan den ægte festivaltype, som foretrækker eget telt, en halvflad luftmadras og en lunken håndbajer.
  2. Du synes, det er vildt hyggeligt at hænge i din egen camp, naboens camp og vennernes camp.
  3. Du er gammel nok til at købe øl, men ikke står med det ene ben i efterløn.
Se kontaktoplysninger