/media/3781/holst.png

Holst

Holst

En campingvogn, det ved man da, hvad er! Tag din egen med til Smukfest og flyt ind på Holst.

Holst har efterhånden en del år på bagen som campingområde på Smukfest, og de fleste år som et sted for telte. Det blev der lavet om på i 2017, hvor det var campingvognenes tur til at flytte ind, og Holst lægger nu græs til gæster, der gerne vil komme trillende med deres egen vogn. Holst er et område, Smukfest lejer hver sommer, så du kan bo der.

Kanon placering

Placeret i smørhullet mellem Sherwood og KærligHeden ligger Holst super duper. Shuttlebusserne kører i pendulfart til både Sherwood og Festival-P, så det bliver ikke meget nemmere. 

Holst er desuden placeret tæt på Den Østjyske Motorvej, så når du kører af ved afkørsel 53, Skanderborg Syd, tager det ikke mange minutter, før du kan svinge ind på campingpladsen med din vogn og starte festen. 

Campingområdet er delt op i tre dele, og hvor du lander henne, er op til de hjælpsomme campingvagter, når du ankommer til pladsen. Hvis din lejr har flere campingvogne, skal I komme samtidigt for at være sikre på, at I kan bo dør om dør på pladsen.

Faciliteter

Der er naturligvis gode toilet- og badeforhold på Holst – på alle tre områder. Er du morgenfrisk, så er der rundstykker at hente i nærheden.

Tre gode grunde til at vælge Holst

  1. Beliggenheden i forhold til motorvejen er perfekt, nu hvor du har sådan en metalæske i hælene og gerne vil have den trygt placeret.
  2. Holst er – selvfølgelig afhængigt af naboerne – et roligt sted, hvor du både kan hygge i lejren og få din nattesøvn.
  3. Campingvogn ER bare hyggeligt.
Se kontaktoplysninger