/media/3779/kh-mark-1.png

KærligHeden
Mark 1

KærligHeden Mark 1

Er du typen, der aldrig siger nej til en god fest og uden problemer kan holde den kørende i flere døgn? Så tjek lige KærligHeden Mark 1 ud!

KærligHeden Mark 1 er først ude af starthullerne og åbner for camping allerede søndag d. 1. august kl. 14.00 

KærligHeden er det største campingområde, du finder på Smukfest. Så stort, at vi har valgt at inddele det i tre marker: Mark 1, Mark 2 og Mark 3. KærligHeden Mark 1 er placeret omkring to kilometer fra Sherwood og med smuk udsigt til Skanderborg Sø. Her er der åbne arealer med masser af plads til at tage egne telte med og pløkke op.

Én ting har beboerne på Mark 1 tilfælles: De er glade for at feste! Mark 1 er nemlig festivalens ultimative party-område, hvor der altid er fuld gang i de mange camps. Har du ikke selv fået musik med, så er der helt sikkert rig mulighed for at tilslutte sig naboen, eller du kan slentre ned mod Live Camp-scenen, som også sørger for den slags. 

Når turen går ind til festivalpladsen, er der shuttlebusser, der kører i døgndrift til formålet! Nemt, hurtigt og bekvemt. 

Live Camp

Som KærligHedens herlige og længstvarende fest-camp, lægger Mark 1 hus til Live Camp. Live Camp er en tre dages opvarmnings-festival på KærligHeden, hvor 26 af øjeblikkets mest talentfulde upcoming musikere præsenteres og optræder. Den lille "festival i festivalen" har været en del af Smukfest siden 2011, hvor KærligHeden også så dagens lys for første gang.

Fra søndag til tirsdag, før selve Smukfest og festivalpladsen åbner, er der gang i den på Live Camp på KærligHeden. Du når nærmest kun lige at spænde den sidste badun på teltet søndag eftermiddag, før musikken starter på Live Camp-scenen. Tirsdag aften afsluttes festen med en finale, der afgører, hvem der får lov at åbne Bøgescenen onsdag. 

Fællesskaberne

Fællesskaberne er de frivillige, der sørger for alverdens sjove og anderledes aktiviteter – så man kommer aldrig til at kede sig på Mark 1. Du kan både være med til Yoga, KrydsFit, Erotisk Novelleoplæsning, Fællessang, Caspers Kanoræs og et hav af andre gakkede løjer.

Faciliteter

På KærligHeden Mark 1 er der gode muligheder for mad og drikke. Både til aftenens fest, morgendagens tømmermænd og den hurtige snacksult. Er der ting, du har glemt at få med, så er der ingen grund til at panikke – der findes nemlig et supermarked på Mark 1. Her er også både gode toiletforhold og varme bade. Rundt på marken finder du også bagagebokse med strøm i. Det koster en 20'er (i møntform) at aflåse et skab og få opladt telefonen. 

Du skal bo på KærligHeden Mark 1, hvis...

  1. Du er ung (af krop eller sind er ligegyldigt) og fyldt med energi til at feste igennem – hele døgnet, hele ugen.
  2. Du gerne vil krydre din Smukfest med upcoming-musik fra Live Camp og sætter pris på en Erotisk Novelle i ny og næ.
  3. Du aldrig siger nej til en dukkert i søen! 
Se kontaktoplysninger