/media/3778/kh-mark-2.png

Kærligheden
Mark 2

KærligHeden Mark 2

Kan du også godt lide en fest, men måske ikke sådan bas-arm hele natten? Så kan det være, at Mark 2 er et godt sted for dig.

KærligHeden Mark 2 er først ude af starthullerne og åbner for camping allerede søndag d. 4. august kl. 14.00 

KærligHedens Mark 2 er her, du lander med shuttlebusserne. Det er slet ikke dumt, at busserne er lige i forhaven, når du med jævne mellemrum sætter kurs mod Sherwood og Festival-P. Mark 1 er også kun få skridt væk, bare gå under Horsensvej via tunnelen, hvis du skal høre lidt Live Camp eller have en dukkert i søen. 

Mark 2 er primært til Smuklinge, der ankommer med egne telte. Her er der god plads til at finde en plet til dit og vennernes telt. En lille firkant af Mark 2 er også beklædt med Hotelte – så der er både noget for dig, der elsker ræset med "at vælte det hegn, som ikke er der" og for dig, som sætter pris på at ankomme i ro og mag. 

Smukbold

Det helt særlige ved KærligHeden Mark 2 er Smukbold-turneringen. En stolt tradition og en fremragende publikumssport, der løber af stablen mandag, tirsdag og onsdag i uge 32. Det er strandhåndbold – men selvfølgelig med et twist. Ellers ville det jo ikke være rigtig smukt! Alle spillere ankommer og spiller i flotte udklædninger, og en anden vigtig del af kampen er holdets entré på banen. 

Det er underholdning, men samtidig en konkurrence med en meget flot præmie. Vinderholdet skal spille en sidste showkamp mod vores sammensatte Kändishold, og så vinder de ikke mindst en tur for hele holdet mod varmere himmelstrøg. 
 

Telia lader dig op

Det er også her på Mark 2, du finder Telias bod. Her kan både du og din telefon lade op i en af de store lilla sækkepuder, som slænger sig i sandet udenfor. De plejer også at sørge for lidt stemningsmusik – ja, nogle gange faktisk live. Telia har ry for lige pludselig at dukke op et tilfældigt sted, i en tilfældig lejr med en musiker under armen. Tidligere har det været sprøde, lækre mandestemmer som Rasmus Walter, Mads Langer og Alex Vargas. Ikke dårligt! 

Tæt på og langt fra

KærligHeden ligger i yderområdet af Smukfest, men ikke desto mindre er der alt, hvad man skal bruge. Shuttlebusserne kører konstant – både den ene og den anden vej. Du kan gå på fine toiletter, i varme bade, og der er noget at spise for enhver. 

Ved indgangen til KærligHeden Mark 2 finder du også Informationen. Har du spørgsmål eller på anden måde brug for hjælp, så henvend dig gerne her, vi sidder klar til at hjælpe! 

Tre gode grunde til at vælge KærligHeden Mark 2

  1. Du kan godt lide sand mellem tæerne, kvinder og mænd i håndboldshorts og en streaker af og til – Smukbold er lige sagen!
  2. Du er vildt god på en akustisk guitar, men vil ikke sidde der i lejren og compete alt for meget med Live Camp.
  3. Det er bare rart at have alt det vigtige indenfor 100 meter: Opladning, busser, Informationen, supermarkedet, hurtig mad... 
Se kontaktoplysninger