/media/3778/kh-mark-2.png

KærligHeden Mark 2

Kan du også godt lide en fest, men måske ikke sådan bas-arm hele natten? Så kan det være, at Mark 2 er et godt sted for dig.

KærligHeden Mark 2 er først ude af starthullerne og åbner for camping allerede søndag d. 31. august kl. 14.00 

KærligHedens Mark 2 er her, du lander med shuttlebusserne. Det er slet ikke dumt, at busserne er lige i forhaven, når du med jævne mellemrum sætter kurs mod Sherwood og Festival-P. Mark 1 er også kun få skridt væk, bare gå under Horsensvej via tunnelen, når du selvfølgelig skal ned og høre en masse god musik på Livecamp-scenen eller får lyst til at tage en dukkert i søen. 

Mark 2 er primært til egne telte. Her er der god plads til at finde en plet til dit og vennernes telt. En lille firkant af Mark 2 er også beklædt med Hotelte.

KærligHeden ligger i yderområdet af Smukfest, men ikke desto mindre er der alt, hvad man skal bruge. Shuttlebusserne kører konstant – både den ene og den anden vej. Du kan gå på fine toiletter, i varme bade, og der er noget at spise for enhver. 

Som KærligHedens herlige og længstvarende fest-camp, lægger Mark 1 hus til Live Camp. Live Camp er en tre dages opvarmnings-festival på KærligHeden, hvor en række af øjeblikkets mest talentfulde upcoming musikere præsenteres og optræder. Den lille "festival i festivalen" har været en del af Smukfest siden 2011, hvor KærligHeden også så dagens lys for første gang.

Fra søndag til tirsdag, før selve Smukfest og festivalpladsen åbner, er der gang i den på Livecamp på KærligHeden. Du når nærmest kun lige at spænde den sidste badun på teltet søndag eftermiddag, før musikken starter på Livecamp-scenen ved søen.

STARK på KærligHeden

STARK flytter med jer på KærligHeden Mark 2 i uge 31. Så står du pludselig og mangler en ølbong, en teltpløk, en spand, festivalstol, lommelygte eller en luftmadras, finder du det og meget andet i STARK's bod på KærligHeden. 

Aflæsning af grej

Der er ikke mulighed for at standse eller parkere ved KærligHeden, NarturligHeden (Holst) eller Skovlunden. Så er det her du skal bo, skal du i stedet følge skiltene mod Festival-P. Kommer du ad motorvej, kører du af ved afkørsel 54 med det store, gule "Smukfest" skilt, og bliver du ved at følge de gule skilte, ender du helt automatisk ved Festival-P.

På Festival-P er der store dropzoner (det er også tydeligt skiltet hvor), hvor du må holde i 3 minutter og smide dine sager af, så det gælder om at være effektiv og give plads til den næste. Herfra er der en ultrakort gåtur til shuttlebusserne, som du med lethed kan tage til festivalpladsen, hvorfra du kan gå til Skovlunden på 10 minutter. 

Bemærk, at du ikke kan have sækkevogn, trækvogn og lignende store sager med i shuttlebussen - Politiets regler. Har du sådan en med, skal du parkere på parkeringspladsen, Giraffen, hvorfra der er en sti til NaturligHeden.

Du må have det med i shuttlebusserne, som du kan sidde med på skødet. Har du ekstra bagage med, så er du nødt til at læsse af på Dropoff og køre flere gange med bussen. 

Et godt tip er ikke at tage ALT dit grej med, når du skal sidde i kø i venteområdet, men i stedet parkere bilen på Festival-P og hente det senere med shuttlebussen. 

Se kontaktoplysninger