/media/3780/skaermbillede-2018-01-11-kl-150118.png

LækkerHeden
Mark 3

KærligHeden Mark 3 / LækkerHeden

Nok er Smukfest en festival, og det betyder som regel mindre søvn! Men er du ikke villig til at give helt op på den, så bosæt dig på Mark 3.

Mark 3 er først ude af starthullerne og åbner for camping allerede søndag d. 31. juli 2022 

Et stort, dejligt område for jer med et godt sovehjerte, brug for plads og medbragte telte. Her har du mulighed for at forhåndsreservere et område til din lejr - det hedder en Lækker Lejr og ligger på det nye område på Mark 3, LækkerHeden.

Mark 3 befinder sig lige oppe bag - you guessed it - KærligHeden Mark 2. På LækkerHeden er der kælet lidt ekstra for detaljen med nye hangout-områder, ekstra skraldespande, genbrugspladser og aktiviteter. Og ellers er du kun en smuttur fra alle herlighederne, som tilbydes på Mark 2 – madboder, Telias lade-lounge, Smukbold-banen, Informationen og ikke mindst shuttlebusserne. Der er selvfølgelig gode toiletforhold på Mark ligesom resten af KærligHeden. 

LækkerHeden

Er I en stor flok, der gerne vil bo sammen? Og vil I rydde op efter jer selv? Så er LækkerHeden måske et område for jer. Konceptet går på, at man mod et depositum har mulighed for at forhåndsreservere et område. Der findes to størrelsestyper: 62,5 m2 med plads til cirka 6-7 to-personers telte og 125 m2 med plads til cirka 12-14 to-personers telte. Her kan man feste og folde sig ud i bedste Smukfest-stil under hele festivalen. Når ugen er omme, skal man efterlade lejren helt opryddet og hvis campingværterne vurderer, at der er pænt og rent - vupti! Så vender hele depositummet retur.  

Mark 3 er perfekt for dig, hvis...

  1. Du værdsætter en nat i telt med lukkede øjne og en afstikker til drømmeland uden de store forstyrrelser.
  2. Du synes måske egentlig ikke, at en lejr fyldt med skrald og skrammel er hyggelig.
  3. Du vil gerne have albuerum til en lejr med dine venner, hvor I kan bo godt og lade op til flere koncerter.
Se kontaktoplysninger