/media/9022/stemning_flemming-mechlenborg-kristensen-7-header.png

LækkerHeden / Mark 3

LækkerHeden er først ude af starthullerne og åbner for camping allerede søndag d. 31. juli 2022 kl. 14.00 ⛺

Et stort, dejligt område for jer med et godt sovehjerte, brug for plads og medbragte telte. Her har du mulighed for at forhåndsreservere et område til din lejr - det hedder en LækkerLejr og ligger på det nye område på KærligHedens Mark 3, LækkerHeden. Området er dit hele ugen, så du kan ankomme, når det passer dig. 

Så er I en stor flok, der gerne vil bo sammen? Og vil I rydde op efter jer selv? Så er LækkerHeden et dejligt område for jer. Konceptet går på, at man mod et depositum har mulighed for at forhåndsreservere et område på Smukshop.dk. Der findes to størrelsestyper: 62,5 m2 med plads til cirka 6-7 to-personers telte og 125 m2 med plads til cirka 12-14 to-personers telte. Her kan man feste og folde sig ud i bedste Smukfest-stil under hele festivalen. Når ugen er omme, skal man efterlade lejren helt opryddet og hvis campingværterne vurderer, at der er pænt og rent.

LækkerHeden befinder sig lige bag KærligHedens Mark 2.  På LækkerHeden er der kælet lidt ekstra for detaljen med nye hangout-områder, der er selvfølgelig gode toiletforhold på LækkerHeden ligesom resten af KærligHeden og området ligger tæt på shuttlebusserne, der kører mellem KærligHeden og Sherwood.

På KærligHedens Mark 1 lægges der hus til Live Camp. Live Camp er en tre dages opvarmnings-festival på KærligHeden, hvor en række af øjeblikkets mest talentfulde upcoming musikere præsenteres og optræder. Den lille "festival i festivalen" har været en del af Smukfest siden 2011, hvor KærligHeden også så dagens lys for første gang.

Fra søndag til tirsdag, før selve Smukfest og festivalpladsen åbner, er der gang i den på Livecamp på KærligHeden. Du når nærmest kun lige at spænde den sidste badun på teltet søndag eftermiddag, før musikken starter på Livecamp-scenen ved søen.

Aflæsning af grej

Der er ikke mulighed for at standse eller parkere ved KærligHeden, NarturligHeden (Holst) eller Skovlunden. Så er det her du skal bo, skal du i stedet følge skiltene mod Festival-P. Kommer du ad motorvej, kører du af ved afkørsel 54 med det store, gule "Smukfest" skilt, og bliver du ved at følge de gule skilte, ender du helt automatisk ved Festival-P.

På Festival-P er der store dropzoner (det er også tydeligt skiltet hvor), hvor du må holde i 3 minutter og smide dine sager af, så det gælder om at være effektiv og give plads til den næste. Herfra er der en ultrakort gåtur til shuttlebusserne, som du med lethed kan tage til festivalpladsen, hvorfra du kan gå til Skovlunden på 10 minutter. 

Bemærk, at du ikke kan have sækkevogn, trækvogn og lignende store sager med i shuttlebussen - Politiets regler. Har du sådan en med, skal du parkere på parkeringspladsen, Giraffen, hvorfra der er en sti til NaturligHeden.

Du må have det med i shuttlebusserne, som du kan sidde med på skødet. Har du ekstra bagage med, så er du nødt til at læsse af på Dropoff og køre flere gange med bussen. 

Se kontaktoplysninger