/media/1057/header_telte.jpg

NaturligHeden

Officiel åbning af NaturligHeden er søndag den 31. juli kl. 14.00 ⛺

NaturligHeden er et nyt, grønt campingområde, hvor stemningen minder meget om Skovlundens hyggelige vibe. Her er man som gæst med til at holde sin lejr lækker og ren. Du bliver en del af et område og et campingfællesskab med fokus på, at festen forbliver smuk og rar at være i for alle. På NaturligHeden kan du både få mad og drikke, og så er der 7 minutters gang til KærligHeden, hvor du kan feste i opvarmningsdagene.

NaturligHeden ligger lige mellem pladsen og KærligHeden. Du kan tage en shuttlebus fra NaturligHeden ind til pladsen. 

Fest i opvarmningsdagene på KærligHeden

Som KærligHedens herlige og længstvarende fest-camp, lægger Mark 1 hus til Live Camp. Live Camp er en tre dages opvarmnings-festival på KærligHeden, hvor en række af øjeblikkets mest talentfulde upcoming musikere præsenteres og optræder. Den lille "festival i festivalen" har været en del af Smukfest siden 2011, hvor KærligHeden også så dagens lys for første gang.

Fra søndag til tirsdag, før selve Smukfest og festivalpladsen åbner, er der gang i den på Livecamp på KærligHeden. Du når nærmest kun lige at spænde den sidste badun på teltet søndag eftermiddag, før musikken starter på Livecamp-scenen ved søen.

Aflæsning af grej

Der er ikke mulighed for at standse eller parkere ved KærligHeden, NarturligHeden (Holst) eller Skovlunden. Så er det her du skal bo, skal du i stedet følge skiltene mod Festival-P. Kommer du ad motorvej, kører du af ved afkørsel 54 med det store, gule "Smukfest" skilt, og bliver du ved at følge de gule skilte, ender du helt automatisk ved Festival-P.

På Festival-P er der store dropzoner (det er også tydeligt skiltet hvor), hvor du må holde i 3 minutter og smide dine sager af, så det gælder om at være effektiv og give plads til den næste. Herfra er der en ultrakort gåtur til shuttlebusserne, som du med lethed kan tage til KærligHeden, hvorfra du kan gå til NaturligHeden på 7 minutter.

Bemærk, at du ikke kan have sækkevogn, trækvogn og lignende store sager med i shuttlebussen - Politiets regler. Har du sådan en med, skal du parkere på parkeringspladsen, Giraffen, hvorfra der er en sti til NaturligHeden.

Du må have det med i shuttlebusserne, som du kan sidde med på skødet. Har du ekstra bagage med, så er du nødt til at læsse af på Dropoff og køre flere gange med bussen. 

Et godt tip er ikke at tage ALT dit grej med, når du skal sidde i kø i venteområdet, men i stedet parkere bilen på Festival-P og hente det senere med shuttlebussen. 

Se kontaktoplysninger