/media/3780/skaermbillede-2018-01-11-kl-150118.png

RoligHeden
Mark 3

RoligHeden

Nok er Smukfest en festival, og det betyder som regel mindre søvn! Men er du ikke villig til at give helt op på den, så bosæt dig på RoligHeden.

RoligHeden er først ude af starthullerne og åbner for camping allerede søndag d. 4. august 2019.

RoligHeden har en fortid som campingplads. Til og med 2016 stod campingvognene på rad og række på Mark 3, men dem har vi nu trillet ud på Holst og gjort plads til et stort, dejligt område for jer med et godt sovehjerte og medbragte telte – RoligHeden.

RoligHeden befinder sig lige oppe bag KærligHeden Mark 2. Det vil sige, at du kun er en smuttur fra alle herlighederne, som tilbydes her – madboder, Telias lade-lounge, Smukbold-banen, Informationen og ikke mindst shuttlebusserne. Der er selvfølgelig gode toiletforhold på RoligHeden ligesom resten af KærligHeden.

Den rolige hede

Det er ikke kun for sjov, at Mark 3 kaldes for RoligHeden. Ønsker du at bo her, skal du som alle andre steder opføre dig SMUKT. Fra midnat og frem til kl. 08 beder vi alle på området vise hensyn og udlade støjende adfærd. I samme tidsrum er forstærket musik ikke tilladt. Vil du feste og høre høj musik om natten, så tag forbi KærligHedens Mark eller pladsen, hvor der er god mulighed for det! 

RoligHeden er perfekt for dig, hvis...

  1. Du værdsætter en nat i telt med lukkede øjne og en afstikker til drømmeland uden de store forstyrrelser.
  2. Du synes måske egentlig ikke, at en lejr fyldt med skrald og skrammel er hyggelig.
  3. Du vil gerne have albuerum til en lejr med dine venner, hvor I kan bo godt og lade op til flere koncerter.
Se kontaktoplysninger