/media/3786/skanderborghus.png

Skanderborghus

Skanderborghus

Skanderborghus var et af de første steder, festivalens gæster gav sig til at slå telte op tilbage i 80'erne. Og det er stadig en femstjernet beliggenhed!

Officiel åbning af Skanderborghus er tirsdag den 2. august kl. 14.00 for CanSleep, Pig Me og Hotelte 

Skanderborghus er uden tvivl det campingområde, der ligger tættest på festivalpladsen – en helt igennem drøngod placering. Herfra er der kort at gå til det meste: toiletter, badefaciliteter ved naboen Skanderborghus Hotel (deraf navnet til campingområdet), et hyggeligt øl-og-morgenmadssted og selvfølgelig madboder og barer få meter væk på selve pladsen. 

Derudover ligger Skanderborghus også direkte ved Skanderborg Sø med alt, hvad det indebærer. Frisk søluft og fremragende udsigt!

Kun tilkøbte boformer

På Skanderborghus kan man overnatte i Hotelte, de populære CanSleeps og på svinestien Pig Me. Der er nok ingen tvivl om, at det helt særlige ved Skanderborghus er de kæmpestore Royal-dåser – en festivallejlighed i to plan for to personer. Dåserne er placeret i et lille eksklusivt område med egen reception, bade og toiletter. 

De festivalgæster, der har den korteste afstand til selve festivalpladsen, må dog være Pig Me-beboere. De fine grisehytter ligger nærmest indgangen og helt ned til søbredden. Der er redt op til to Smuklinge i hver grisestald, men vi hylder gerne samsovning, hvis I har lyst til at klemme flere ind. 

Det særlige ved Skanderborghus

  1. De altoverskyggende kæmpebajere som er drømmeboligen for mange Smuklinge. 
  2. Vand alle vegne! Der er smuk udsigt til både Skanderborg Sø OG Lillesø.
  3. Den absolut korteste afstand til alle festlighederne på pladsen.
Se kontaktoplysninger