/media/1065/header_tenthouse.jpg

Stadion

Stadion

Et af de mere rolige campingområder omkranset af Skanderborgs spidskompetence – skov!

Officiel åbning af Stadion er tirsdag den 2. august kl. 14.00 for hummelHouse og TentHouse 

Stadion er omringet af skov på den smukke og meget Skanderborgagtige-måde! Her ligger du i læ af de mange træer, så hvis det skulle ske at blive en blæsende dag, er Stadion det perfekte gemmested – foruden den store bøgeskov ved siden af, naturligvis. Og så er stedet jo en fodboldbane til dagligt og dermed HELT flad.

Stadion er et rigtig hyggeligt sted og et af Smukfests mere rolige campingområder. Måske skyldes det, at de man på Stadion bor noget mere komfortabelt og civiliseret. Det er ikke her, du finder kaoslejrene.

På Stadion kan du overnatte i en gigantisk skoæske, og det er ikke bare en hvilken som helst æske –  det er et vaskeægte hummelHouse. hummelHouse består nærmest udelukkende af madras, så der er god plads at brede sig på. Den kommer også med strøm, så du kan oplade lige ved hånden. Og glem så ikke, at det er en skotøjsæske – hvor tit får man lige chancen for at sove i sådan en?

Tenthouses har også hjemme på Stadion. De er vel det, man i grove træk kunne kalde et moderne telthus. Hævet over jorden, sover du på madras og mangler du strøm til for eksempel opladning, skal du blot vende dig en halv omgang. Der er sørget for bekvemmeligheden, så der er også en indbygget kopholder til dig og din kammi. 

Faciliteter

Stadion byder på en vældig kort afstand til festivalpladsen. Der er naturligvis fine toilet- og badefaciliteter. Det vrimler ikke med madboder på Stadion, men der findes dog et sted, der kan forsyne dig med morgenmad. Og ellers er der ikke langt til Sølundindgangen, hvor alverdens herligheder indenfor både fis, fest og føde venter på dig!

Stadion er unik, fordi.. 

  1. Det kun er her, du kan tilbringe nætterne i en skotøjsæske så stor, at du føler dig som Pyrus i Rigsarkivet
  2. Du er en ejendomsmægler-spytklat fra Sølundindgangen – altså lige i nærheden af, hvor ting sker!
  3. Her er roligt, hyggeligt og meget skovagtigt.
Se kontaktoplysninger