/media/3765/camp2_header.png

Camping i eget telt

Camping i medbragt telt er back-to-basics. Det var sådan, det hele startede, og fortsat dét mange forbinder med en uge på festival. Muligheden for at komme og bo i eget telt er en del af din festivalbillet og koster altså ikke ekstra.

Alle med partout- eller endagsarmbånd kan campere i medbragt telt på Smukfest hele ugen. Dog med undtagelse af søndagsarmbåndet, som kun giver adgang til overnatning fra søndag den 7. august til mandag den 8. august.

Er du Smukfest-jomfru, eller kunne du bare godt tænke dig at prøve noget nyt? Så følg vores guide om de mange forskellige campingområder – så er du godt rustet til at vælge det sted, der passer bedst til dig og din lejr.

Af hensyn til plads og sikkerhed... 

  • Må dit telt maksimalt fylde 16 m2 inkl. fortelt.
  • Pavillioner er ikke tilladt at sætte op, heller ikke prinshenninger over flere telte på én gang. Dog er det helt fint, hvis du bruger en presenning over individuelle telte for at holde regn ude.
  • Vi skal alle være her, og der er ikke ubegrænsede campingarealer til rådighed. Derfor er det ikke tilladt at opstille telte, som ikke benyttes til beboelse.
  • Både campister og gæster i lejren skal bære gyldigt Smukfest-armbånd.
  • Øvrige campingregler bliver meldt ud inden festivalen.

Kun adgang med armbånd

Siden Smukfest 2014 har vi indhegnet samtlige campingområder, hvilket medførte et kraftigt fald i antallet af tyverier og andre trælse ting. Det giver en tryggere og bedre festivalcamp for dig. Den succes gentager vi naturligvis i 2021, så husk, at du skal have et gyldigt partout- eller endags-armbånd for at få kunne få adgang til camping-områderne. Dette gælder som nævnt ikke søndags-armbånd, der kun giver adgang til camping fra søndag den 8. august til mandag den 9. august 2020.

Se kontaktoplysninger