/media/2323/header.jpg

Hotelt

Hotelt er kort og godt et hotelværelse med pløkker. Dog med den lille krølle, at du faktisk må tage dit hotelværelse med hjem fra Smukfest, når du er færdig med at bo i det!

Boformer kan købes fra torsdag den 10. september 2020 kl. 10.00 på smukshop.dk 

Hotelt er et tilbud til dig, der hverken orker at stå i kø, løbe som en anden Usain Bolt for at få den rigtige plads og kæmpe med stænger, pløkker og teltdug. Vi sparer dig for alt besværet, slår teltet op for dig – og det hele med et smil.

Du kan både købe Hotelte til 2 og 4 personer, og de findes på følgende campingområder:

  • Skanderborghus 
  • Sølund Øvre
  • Sølund Midt
  • Banerne
  • Kærligheden

Hoteltene på Smukfest findes i to forskellige størrelse. En lille, snedig 2-personers igloo og et større 4-personers telt med to sovekabiner. Du kan se målene på de to typer telte her:

2-personers

Her ser du plantegningen for et 2-personers Hotelt, som er 130 cm højt og måler 210 x 210 cm i grundplan.

   

4-personers

Her kan du se størrelsen på et 4-personers Hotelt, som er 135 cm højt og måler 220 x 490 cm i grundplan.

Det er dejligt at ligge tæt, så kan I klemme flere personer ind i teltene, er I naturligvis velkomne til det. 

"Vi vil vildt gerne bo sammen"

Smukfest hylder det gode naboskab, så hvis I er en flok, der gerne vil ligge i lejr sammen, klarer vi det for jer. Det kræver blot, at I sørger for at købe jeres Hotelte på det samme område, samt at I alle har købt den samme Hotelt-type – enten 2- eller 4-personers.

Nedenfor har vi beskrevet de oftest stillede spørgsmål til Hotelt/Tenthouse lejre. 

Q: Jeg har købt mine Hotelte/Tenthouses sammen i én bestilling, behøver jeg så oprette en lejr, for at de kommer til at ligge sammen? 
A: Ja, det gør du! Købet har ikke noget med placeringen at gøre.

Q: Hvornår bliver det muligt at oprette en lejr?
A: Det bliver muligt i løbet af sommeren - we'll keep you updated!

Q: Vi vil gerne ligge i en lejr sammen, hvad gør vi?
A: Udnævner en Lejrchef, som opretter lejren. Når han har gjort det, kan I andre tilmelde jeres telte, og vupti – I er en lejr. Har I klokket helt rundt i det og været barnligt ivrige, og der er 5 af jer der har oprettet jeres lejr, så bliv lige enige, og slet de 4. Ellers bliver det noget rod. Vil I ligge sammen, skal I være samlet i ÉN lejr. Kun ÈN.

Se vejledning for lejrchefer om oprettelse og administration af lejr >>

Se vejledning i hvordan du tilknytter dit hotelt/Tenthouse til den lejr, jeres lejrchef har oprettet til jer >> 

Q: Når vi har oprettet en lejr, kan vi så være sikre på at ligge sammen? 
A: Man kan kun lave en lejr ud af Hotelte/Tenthouse af samme type (2 eller 4 pers.) og selvfølgelig på samme område… (svært at have en lejr på Sølund med dem på Stadion.. ?). Vi prøver så godt vi kan at placere jeres Hotelte/Tenthouse i umiddelbar nærhed af hinanden, der KAN forekomme en brandvej mellem teltene, men hey, der kan man jo godt sidde og hygge sig...

Q: Hvornår ved jeg HVOR HENNE på området, mit Hotelt/Tenthouse kommer til at ligge? 
A: Det kan vi ikke svare dig på, før vi åbner det enkelte område. Først her er teltene nemlig stillet op og nummereret.

Q: Hvordan finder vi ud af hvilke numre vores Hotelte/Tenthouse har fået? 
A: Det vil fremgå på din boforms side under MIN KONTO > Armbånd og Boformer. Nærmere information om dato følger. 

Q: Hvad hvis jeg ikke skal/vil bo i en lejr eller kun har et Hotelt? 
A: Så skal du ikke gøre noget overhovedet... Vi placerer dit Hotelt/Tenthouse for dig og tildeler dig et Hotelt/Tenthouse-nummer. 

OBS: Alle får tildelt et Hotelt/Tenthouse-nummer - og man skal selvfølgeligt bo i det Hotelt/Tenthouse, man er blevet tildelt. Det giver fin mening ik`? Man skal også sidde på det sæde man har i biffen…

Du er altid velkommen til at kontakte os på hotelt@smukmail.dk

Ankomst og afgang

I kan flytte ind i jeres Hotelt fra tirsdag den 3. august kl. 14.00, og det gode er, at når du har købt et Hotelt, så kan du faktisk helt selv vælge, hvornår du vil ankomme til festivalen efter åbningen. Hoteltet er nemlig DIT, og det bliver ikke givet til andre.

Når du skal forlade de smukke skanderborgensiske omgivelser, er Hoteltet også dit til at tage med hjem. Du har betalt for det, og derfor må du selvfølgelig også gerne tage det med hjem. Det må du faktisk RIGTIGT gerne. Hvis du ikke selv har brug for Hoteltet, kan du nemt donere det til hjemløse. Det eneste, du skal gøre, er at pakke det sammen og aflevere det ved nærmeste udgang, hvor vi stiller indsamlingscontainere.

Ingen lider overlast under tilblivelsen af dit telt!

Vores Hotelte er produceret i Kina under forholdene for BSCI. Det sikrer, at produktionen er sket under ordentlige forhold. De ansatte har arbejdet i et miljø, hvor der er styr på lønninger og antallet af arbejdstimer, og der er selvfølgelig hverken børnearbejde eller diskrimination.

Derudover er der på fabrikkerne taget højde for, at miljøet skal respekteres, og dit Hotelt er derfor lavet af genbrugsmaterialer. 

  

Se kontaktoplysninger