/media/2323/header.jpg

Hotelt

Hotelt er kort og godt et hotelværelse med pløkker. Dog med den lille krølle, at du faktisk må tage dit hotelværelse med hjem fra Smukfest, når du er færdig med at bo i det!

Hotelt er et tilbud til dig, der hverken orker at stå i kø, løbe som en anden Usain Bolt for at få den rigtige plads og kæmpe med stænger, pløkker og teltdug. Vi sparer dig for alt besværet, slår teltet op for dig – og det hele med et smil.

Du kan både købe Hotelte til 2 og 4 personer, og de findes på følgende campingområder:

  • Skanderborghus 
  • Stadion 
  • Sølund Øvre
  • Sølund Midt
  • Banerne
  • Kærligheden

OBS! Hotelte på Skanderborghus, Stadion, Sølund Øvre og Sølund Midt til Smukfest 2018 er udsolgt. Men skriv dig på venteliste – det kan være, du er heldig at få fat i et herigennem.

Hoteltene på Smukfest findes i to forskellige størrelse. En lille, snedig 2-personers igloo og et større 4-personers telt med to sovekabiner. Du kan se målene på de to typer telte her:

2-personers

Her ser du plantegningen for et 2-personers Hotelt, som er 130 cm højt og måler 210 x 210 cm i grundplan.

   

4-personers

Her kan du se størrelsen på et 4-personers Hotelt, som er 135 cm højt og måler 220 x 490 cm i grundplan.

Det er dejligt at ligge tæt, så kan I klemme flere personer ind i teltene, er I naturligvis velkomne til det. 

"Vi vil gerne bo sammen"

Smukfest hylder det gode naboskab, så hvis I er en flok, der gerne vil ligge i lejr sammen, klarer vi det for jer. Det kræver blot, at I sørger for at købe jeres Hotelte på det samme område, samt at I alle har købt den samme Hotelt-type – enten 2- eller 4-personers.

Vi kan dog ikke garantere, at samtlige telte i lejren bliver direkte naboer, men I vil højest være adskilt af en brandvej – og så er der jo samtidig et sted at mødes.

Vi åbner som regel op for lejrsystemet i juli, og køberen af Hoteltet skal nok få direkte besked, når det sker.

Ankomst og afgang

Åbningstidspunktet for Hoteltområderne til Smukfest 2018 er endnu ikke fastlagt, men det er typisk fra tirsdag i uge 32. Det gode er, at når du har købt et Hotelt, så kan du faktisk helt selv vælge, hvornår du vil ankomme til festivalen efter åbningen. Hoteltet er nemlig DIT, og det bliver ikke givet til andre.

Når du skal forlade de smukke skanderborgensiske omgivelser, er Hoteltet også dit til at tage med hjem. Du har betalt for det, og derfor må du selvfølgelig også gerne tage det med hjem. Det må du faktisk RIGTIGT gerne. Hvis du ikke selv har brug for Hoteltet, kan du nemt donere det til hjemløse. Det eneste, du skal gøre, er at pakke det sammen og aflevere det ved nærmeste udgang, hvor vi stiller indsamlingscontainere.

/media/3764/kwe_smukfest_under_reportage_andet_-x-tra_keyword_mandatory-_soen_andet_-x-tra_keyword_mandatory-_2017_k58kc1ddbe.jpg

Ingen lider overlast under tilblivelsen af dit telt!

Vores Hotelte er produceret i Kina under forholdene for BSCI. Det sikrer, at produktionen er sket under ordentlige forhold. De ansatte har arbejdet i et miljø, hvor der er styr på lønninger og antallet af arbejdstimer, og der er selvfølgelig hverken børnearbejde eller diskrimination.

Derudover er der på fabrikkerne taget højde for, at miljøet skal respekteres, og dit Hotelt er derfor lavet af genbrugsmaterialer. 

  

Se kontaktoplysninger